Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 711 razy
słowa kluczowe: kolano 
Autor

KOLANO

stopa

Wysłana - 23 sierpnia 2006 01:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od 2 tyg strzela mi kolano jeśli uniose go powyżej 90 stopni i róniez przy lekkich ugięciach po których od razu prostuje noge. 12 lat siatkówki i teraz biegałem 2 tyg. Strzela z przodu więc zapewne coś w okolic rzepki . Czy to będzie jakieś zapalenie kaletki czy coś innego ?? Biore glukozamine o 2 tyg i musze sie wybrać do ortopedy. Prosze o jakieś wskazówki .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 sierpnia 2006 07:52 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kradam

Wysłana - 23 sierpnia 2006 07:52    Edytuj Cytuj
12 lat siatkówki i teraz biegałem 2 tyg.
I o dziwo te bieganie Ci przeszkadza. Zmniejsz intensywność, rozgrzewaj przed, rozciągaj po. Z czasem staw powinien się przestawić na nowy schemat aktywności.
Specjalista -

stopa

Wysłana - 23 sierpnia 2006 08:49    Edytuj Cytuj
Siatke dalej kontynuje tylko wydaje mi sie że przeciążyłem gdyż od końca sezonu minęły 2 miechy a teraz chciałem sam przygotować sie już kondycyjnie. Tylko denerwuje mnie to przeskakiwanie:/ żeby mi sie tam ni nie pościerało:( bo może być bolesne na przyszłość . Rozciągałem się zawsze po bieganiu tylko rozgrzewka była krótka.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.