Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
SAM CHCIAŁEM BRAĆ KOKSY I DLATYCH KTORZY NIE MAJA ZBYT DUZO KASY TO META JEST JEDNYM Z NIE WIELU WYJSC ALE JAK KTOS MA KASE TO NIE WARTO I TAK SIE DOWIADYWAŁEM ZANIM WEZME O TYCH KOKSACH ALE PO CZASIE WOLE SE KUPIC ODZYWKE BIAŁKO I BCAA MOZE MI NIE PRZYBEDZIE TYLE ILE PO KOKSACH TO PRZYNAJMNIEJ WIEM ZE TO MI NIE ZEJDZIE I NA NIC NIE ZACHORUJE
moze troszke kultury? nie pisz z wlączonym caps lock.....
HARDCORE PRIDE! przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -
1029532377000
SFD
Wysłana - 16 sierpnia 2002 23:26
jak w temacie
Wojtas
1029533164000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 17 sierpnia 2002 13:44
Nie lubię jeśli ktoś dosadnie wyraża się o lekarstwach będących jednym z cennych osiągnięć farmaceutyki, której sporo zawdzięczamy.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1029584686000
SFD
Wysłana - 20 sierpnia 2002 00:02
Metka moze jest troche szkodliwa (ale zadko) ale warto ja brac! Ja wzialem tylko 200tab. w 3,5tyg i przytlem 20 kg i w lapie poszlo mi 8cm! JAK CHCESZ TO WZEMIESZ JAK NIE TO NIE!
METKA-MAX-WSZYSTKIEGO
1029794541000
DeeGenerate
Wysłana - 20 sierpnia 2002 00:09
ale genialna wypowiedz.......
HARDCORE PRIDE! przed zmianą nicka LPA 3878, LWA 173.
Znawca -
1029794982000
marcopolo
Wysłana - 20 sierpnia 2002 16:13
Zgadzam sie z Gochanem -cos kolego cieniutko u Ciebie z historia a jak bys sie interesowal wiedzialbys ze sterydy podawane przez Amerykanow wiezniom obozow kontracyjnych po ich oswobodzeniu przez te wojska uratowaly wiele istnien ludzkich bedacych w stanie skrajnego wyczerpania. I jak glupio Ci???
marcopolo
marcopolo
1029852792000
Datas
Wysłana - 21 sierpnia 2002 12:55
Metkowiec troszkę przesadziłeś 200 metki 20 KG to już jesteś wielki.Też bym tak chciął Po odżywkach spada i po koksach spada .Mój koleś wydawał masę kasy na odżywki ,przytył niewiele.Wyjechał na miesiąc i wrócił suchy jak z czasów przed odżywkami .Teraz odżyweczki + koks i jest duży pozdrawiam
Datas
Datas
1029927335000
SFD
Wysłana - 23 sierpnia 2002 12:43
hehe to juz ktoras z koleji taka madra wypowiedz SZEFFA hehe <---specjalista w dziale z niego
MOGE CI POKAZAC DROGE , ALE SAM MUSISZ WYBRAC , KTORA PODAZAC
1030099389000
maciek
Wysłana - 23 sierpnia 2002 13:06
Do autora - nie martw sie. Zgadzam sie z Toba, niech inni mowia co chca.
Pozdrawiam M. Pierwsze Polskie Radio Internetowe http://www.e-stacja.pl BJJ -studying the art, living the life, having the passion GDYNIA