Najlepszy mecz na jakim byłem, emocje których nie zapomnę do końca życia. Mimo to, że byłem na trybunie zadaszonej gdzie siedzą w większości ludzie przypadkowi,pikniki itp, było pięknie. Wszyscy stali, ja dawałem z siebie praktycznie z siebie wszystko, gardło mam zdarte do teraz, jestem dumny z siebie, że udało się nakręcić do dopingu wiarę wokół Emocje po ostatniej bramce, i dopiero po kilkunastu sekundach dotarło do mnie, że jesteśmy w fazie grupowej i wtedy się popłakałem ze szczęścia, nawet teraz gdy myślę o tym czuję że zaraz mi łzy polecą. Na to wszystko brakuje słów..
Zmieniony przez - szepke w dniu 2008-10-04 08:37:59
NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ!
1223056235000
Damixxx
Wysłana - 04 października 2008 12:01
swietny mecz
Lech gra w tym sezonie( w koncu) bardzo dobra pilke i ma bardzo mocny,ciekawy sklad
przy odrobinie szczescia i dobrym losowaniu moga cos w pucharach powalczyc
pokłony dla Lecha-grają naprawde ciekawą piłke, no i mają trenera którego darze dużym szacunkiem od czasów wielkiego Widzewa przypomniał mi się mecz Broendby-Widzew, coś podobnie to wyglądało, dramatyczna końcówka i szał radości na koniec...
Zmieniony przez - federer27 w dniu 2008-10-05 10:10:57
nn
1223194220000
Black Pete
Wysłana - 05 października 2008 22:29
Dzisiaj z dużej chmury mały deszcz.
Było jednak trochę widoczne to zmęczenie po 120 minutach walki z Austrią, remis z przebiegu meczu sprawiedliwy.