Trener Smuda zapowiada, że Kolejorz "idzie na majstra". Co o tym sądzicie? Czy jest to tylko tak zwane "bicie w bębenek"? Czy rzeczywiście drużyna z Poznania jest w stanie zdetronizować Wisłę? Inaczej rzecz biorąc: dlaczego Lechia jest wstanie wygrać Orange Ekstraklasę?
1216035523000
erminho
Wysłana - 14 lipca 2008 13:39
Lechia nie jest w stanie wygrac ekstraklasy, Lech rowniez nie.
Dokładnie tak jak napisał Black. Chociaż o Lechu mówi się, że znowu jest głośno a i tak nic nie zdziała, ja jestem odmiennego zdania po wczorajszym meczu.
Chcę obstawić teraz na Leszka że wygra po kursie 2.3 dorzucę coś jeszcze i za 50zł puszcze.
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -
1216042578000
Black Pete
Wysłana - 15 lipca 2008 13:56
Wyjazdowy mecz Lecha z Khazarem jednak w TVP2!
Wyjazdowy mecz Lecha Poznań w Pucharze UEFA z azerskim Khazarem Lankaran, który odbędzie się już w najbliższy czwartek, 17 lipca o godzinie 18:00 czasu polskiego w Baku zostanie pokazany na żywo w programie drugim! W ostatnich dniach ważyło się czy TVP zdecyduję się pokazać wyjazdowy mecz "Kolejorza" na otwartej antenie, czy tylko na kanale TVP Sport. Dziś już wiadomo, że czwartkowy mecz będą mogli na żywo obejrzeć wszyscy kibice w Poznaniu!
O 17.45 TVP 2 rozpocznie transmisję meczu Khazar - Lech. Na stanowisku komentarskim ma zasiąść Dariusz Szpakowski. Gospodarzem studia będzie Tomasz Jasina. Mecz powtórzy TVP Sport w piątek, 18 lipca o godzinie 12.30.
Źródło: kkslech.com
Mam nadzieję, że to już ostateczna wersja.
Zmieniony przez - Black Pete w dniu 2008-07-15 13:57:15
jednak te opinie co trafiły do siedziby tvp chyba wpłyneły pozytywnie Cieszy mnie to podwójnie, że pokażą ten mecz bo najprawdopodobniej jeszcze obstawie na nich u buka.
Typuje wynik 2:1
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -
1216131888000
kiki88
Wysłana - 15 lipca 2008 16:25
mecze Legii bedzie komentowac nawet jak bedzie chodzic o lasce dobrze ze bedzie komentowac mecz Lecha poniewaz lepiej bedzie sie ogladac