Lech Poznań rozgromił Ruch Chorzów w meczu 8. kolejki Orange Ekstraklasy. Kolejne bramki zawodników "Kolejarza" podziwiał komplet publiczności, która w liczbie 22. tysięcy zjawiła się przy ulicy Bułgarskiej. Od 60. minuty Ruch grał w 10., co znacznie ułatwiło grę piłkarzom Lecha.
No i piękny mecz, chociaż strzelanie dopiero pod koniec się rozpoczeło na dobre, ja się tylko zastanawiam ile czasu dziś poświęcą na legie że odniosła pierwszą porażke, jak znowu tyle będą pieprzyć o tej warszawce to się normalnie... nie chce przeklinać ale jak tak będzie to nie wytrzymam, ile można gadać o jednym klubie tyle czasu? W meczu Kolejorza mówili że było wszystko, kartki żółte, czernone, karne niewykożystane i wykożystane i aż 8 bramek jak nie poświęcą chociaż raz dłuższej chwili na Lecha to nie wiem...
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -
1190556429000
Zawodny
Wysłana - 23 września 2007 19:35
Na pewno nie, beda sie spuszczac nad tym dalczego to Legia przegrala. Pewnie zaprosza kogos do studia zawodnika lub trenera.
Gorączka przed meczem już trwa bilety dla gości zostały szybko sprzedane naszym kibicom, ciekawe tylko ile przyjedzie warszawiaków, będzie ktoś na meczu? Ja już mam bilet na 12 trybune
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -
1190843878000
Zawodny
Wysłana - 27 września 2007 08:44
A ja od 7:10 czekalem za biletem, o 13 doweidzialem sie juz nie ma biletow do kotla a na 4 trybune za 75zl nie kupie przeciez
Byc na praktycznie kazdym meczu a teraz ****a frajerstwo co idzie na 1 mecz w sezonie mnie wyprzedzilo z biletem