Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 600 razy
słowa kluczowe: kiedy  brac 
Autor

KIEDY i JAK BRAC ??

paczors

Wysłana - 14 października 2006 11:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.w planach mam cykl na 6 tyg.bede uzywac duzych dawek KA na cyklu.produkty ktore bede posiadac to

Krea 2 X 180 g
1,6 kg bialko ze sports one
2 kg vitargo
500 g Bcaa + g

kiedy i jak to brac tu jest problem. mam juz prawie 18 lat waga okolo 100 kgmyslalem nad takim czyms

DT 30 min przed treningem 5 g KA z vitargo bezposrednio przed Bcaa+g
po treningu bezposrednio bialko i 30 min po kre z vitargo

DNT 5 g Kre rano na czczo i bcaa przed snem ?? nie piszcie o diecie bo temat wiadomy w dni nie treningowe lekko opuszczam diete i pozwalam sobie na jedzenie innych rzeczy ale zadnego picia czy cos.

Z gory dzieki za odpowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 października 2006 11:57 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 października 2006 11:57    Edytuj Cytuj
Jedno z badań potwierdziło, że nawet po 48 godzinach od treningu oporowego synteza białek mięśniowych była wzmożona w stosunku do standardowej spoczynkowej. Z tego względu trochę nie rozumiem dlaczego odpuszczasz dietę w dni nietreningowe... no, ale wiadomo to są szczegóły, poczekaj na konkrety odnośnie supli.

Specjalista -

paczors

Wysłana - 14 października 2006 13:05    Edytuj Cytuj
staram sie dostarczyc odpowiednia ilosc bialka i ww tylko ze nietreningowe to u mnie weekend niema szkoly troche pozniej wstaje wiecej spie przez to tez mniej posilkow.godziny sie wachaja i niesa tak dokladne jak w tygodniu dlatego napisalem ze odpuszczam.chce brac takei Dawki kre bo jak bralem 8-10 kapsow co bylo rowne 6-7,5 gramom czulem swietna regeneracje o ktorej mowil raz Radek S

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.