Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 11001 razy
słowa kluczowe: kamiwaza 
Autor

KAMIWAZA

petey500

Wysłana - 05 września 2006 16:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

szukałem ale nie znalazłem...

pytanie do panów?

czy ktos z was używał? (ale tak min 2 miesiace)

jakie efekty po?

jakie mieliscie włosy przed (jak z łysinka)?

czy jestescie zadowoleni?

czy warto stosowac czy to kolejny "wspaniały środek"?

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 września 2006 21:31 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

petey500

Wysłana - 07 września 2006 21:31    Edytuj Cytuj
czyzby nikt nie stosowal?

malutka_k

Wysłana - 07 września 2006 21:37    Edytuj Cytuj
no skoro nikt nie napisale to raczej nie
Specjalista -

Mati_16

Wysłana - 07 września 2006 21:38    Edytuj Cytuj
JUZ NIC :P

Zmieniony przez - Mati_16 w dniu 2006-09-07 21:43:55

" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "

searme

Wysłana - 08 września 2006 11:07    Edytuj Cytuj
Ale po co Ci takie cudactwa, tylko marnacja kasy, jak nie pomogły: Piloxidil, Minox, Saw Palmetto, itd. to chyba już nic nie pomoże, lepiej sie pogodzić ze stanem rzeczy...

"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."

maly_pwr

Wysłana - 30 września 2006 17:59    Edytuj Cytuj
Witam ja uzywam juz 5 tyg. Moge powiedziec ze dziala dobrze na skore głowy, Ograniczylo sie tez wypadanie włosow. Odrostow na razie jeszcze nie widac, ale mam zamiar stosowac min. 4 miesiace.Wiec po 4 miesiacah powiem cala prawde o KAMIWAZIE,heheh. Pozdrawiam.

DinaFM

Wysłana - 23 stycznia 2007 21:43    Edytuj Cytuj
Witam, mam ogromną prośbe czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kompetentny najlepiej lekarz na temat stosowania preparatu kamiwaza ? Czy można stosować ten preparat jesli się jest po chemii(po chorobie nowotworowej) ? Bo chodzi o moją mamę Z góry dziękuje

Bolek.

Wysłana - 24 stycznia 2007 22:26    Edytuj Cytuj
Z tego co wiem włosy po chemii nie wypadają wraz z cebulkami a są ulamane tuz nad mieszkiem włosowym i proces wypadania jest calkowicie odwracalny Wystarczy spojrzeć na Durczoka.Znajoma po chemiterapii stosowała Regaine ponoc dobre rezultaty.Możesz jeszcze rozejrzeć się za Henna Wax bardzo dobra odzywka w postaci maski napewno wzmocni włosy.A kamiwaza to pic na wode, niema skutecznego leku przeciw lysieniu a tak jak juz ktos powiedzial skoro nie pomagaja jedyne zatwierdzone leki przeciw lysieniu czyli minoxidil ktory ma miejscowo blokowac DHT ani finasteryd brany doustnie nie wierz w cuda, pozatym po zaprzestaniu brania blokerów dht włosy lecą w moment.Tak wiec o lysieniu mozna by pisac duzo jednak jest to jak narazie walka z wiatrakami, az dziw bierze przy takim rozwoju medycyny... no ale coz.Aha i zeby nie bylo mam przyjaciol ktorzy testowali kamiwaze i poza minimalnym polepszeniem stanu wlosow i w 1 wypadku przesuszeniem skóry(to oczywiscie efekt niepozadany ;-p) bo to chyba na alkoholu żadnych innych efektów nie widzieli.

ona1983

Wysłana - 24 stycznia 2007 22:31    Edytuj Cytuj
Zgadzam się co do tego odrostu włosów po chemii,że wracają one do poprzedniego stanu(spotkałam się nawet z tym,że odrastają np.kręcone).Wax jest super.Na opakowaniu właśnie pisze,że do stosowania w takich przypadkach(sprawdzałam na sobie jak mi strasznie wypadały włosy).
Czytałam,że dawniej(nie wiem czy też nie do dziś)łysienie się właśnie leczy na podstawie preparatów na alkoholu(ale wiadomo,że on wysusza).

www.beksinski.com.pl
Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.