Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7294 razy
słowa kluczowe: kłucie  kolanem 
Autor

Kłucie "pod kolanem"

Iniesta

Wysłana - 24 maja 2006 17:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Od paru dni (4) mam kucie pod kolanem czasmi lekkie,czasmi ich nie czuje a nie kiedy sa bardzo mocne..Nie wim czym to moze byc spowodowae i co to moze byc jakie sa objawy..?? Jutro wyieram sie do lekarza sportowego i on cos mi powie i zacznei działac a według was co to moze byc.?

Pozdrawiam Ekipe Sfd.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 maja 2006 20:13 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 24 maja 2006 20:13    Edytuj Cytuj
czy wiążesz to z jakimś wydarzeniem ?
uraz , wysiłek itp ??

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Iniesta

Wysłana - 24 maja 2006 20:38    Edytuj Cytuj
Nie,gdy bylem u rodziny na komuni i spac mi sie zachialo przeciagnalem sie i wtedy oczulem 1raz ukucie pod kolanem. A gdy trenuje nie czuje tego,ale gdy usiade to czuje jak napinam miesien4głowy teraz czuje jak by mi to przeszlo na boki kolana.!

Pozdrawiam Ekipe Sfd.pl

Boofi

Wysłana - 24 maja 2006 21:49    Edytuj Cytuj
pewnie cos ze ścięgnami itp ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Jeanette_

Wysłana - 25 maja 2006 23:37    Edytuj Cytuj
A co jak kłuje jakby gdzieś tam w środku w kolanie? Szczególnie jak się np. schodzi po schodacz, chodzi (w momencie stawiania nogi).

...Only thing to do is jump over the moon...

Iniesta

Wysłana - 25 maja 2006 23:45    Edytuj Cytuj
Kłuje jak naciagam miesnien 4głowy,przy graniu chodzeniu nic nie dolega.. bylem juz dzis u specjalisty od kolan.. jest to spowodowane ze zasilnie naciagnalem miesien 4głowy i miesien łaczacy kolano nadwyreżył sie.. tylko tyle lekko spanikowalem. :)

Pozdrawiam Ekipe Sfd.pl

Jeanette_

Wysłana - 26 maja 2006 00:21    Edytuj Cytuj
Ale mnie kłuje przy chodzeniu...

...Only thing to do is jump over the moon...

everr

Wysłana - 26 maja 2006 08:45    Edytuj Cytuj
Janete ale w którym konkretnie miejscu ? btw. jednym z najczestszych objawów chondro jest ból przy schodzeniu ze schodów (tylko ze chondro czesto lekarze mylą z kolanem biegacza/skoczka)

[http://wicek-lampy.cba.pl/]

"profesjonalna" naprawa

szataniec

Wysłana - 28 października 2007 08:16    Edytuj Cytuj
ja mam podobnie tej podczas chodzenia po schodach i wogóle kuje mnie w kolanie :(. nie wiem właśnie, bo dokładnie rok i 4 miesiące temu miałem zabieg odnowy wiązadła krzyżowego przedniego i to może coś przez to, ale także wczoraj miałem dużo roboty takiej jak zwalanie węgla cały czas na zgiętych nogach wtedy mi coś tam szczykło, i potem rżniecie drzewa i jego noszenie. a potem jak poszedłem pograć w piłkę podczas biegu bolało mocniej i do tej pory.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kłucie "pod kolanem"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.