Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kłucie w klatce piersiowej...

jinos

Wysłana - 05 listopada 2004 01:53    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Znalazlem to 4um szukajac jakis odpowiedzi na temat leku o nazwie ROACCUTAN i przyznam, ze moja wiedza na temat tego leku znacznie sie poprawila za co chce podziekowac. Ale mam jeszcze wieksze watpliwosci ;) To troche off topic...

Problem z jakim sie zwracam do was to ostatnio dosc czeste bole w klatce piersiowej (konkretnie prawej stronie) trwaja juz jakis czas, ale nie sa systematyczne. Dzis dosc bardzo bolalo mnie na basenie. Wlasciwie dzieje sie to tylko wtedy kiedy mocno wydycham powietrze, czasem kiedy wciagam do pluc duzo powietrza. Wowczas sa strasznie dokuczliwe.
Bylem z tym juz u lekarza ogolnego...ale ta kobieta powinna byc fryzjerka wg mnie. Przepisala mi jakies leki (nie pamietam juz jakie) i powiedziala, ze to jakas infekcja :(

Czy ktos z was moze miec pojecie co to moze byc? Ew. do jakiego lekarza powinienem sie z tym zwrocic? KARDIOLOGA? - trzeba miec skierowanie?

Za wszystkie wypowiedzi bede niezmiernie wdzieczny.
pozdrawiam,
jinos

Whatever...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 listopada 2004 02:00 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 05 listopada 2004 02:00    Edytuj Cytuj
jeśli związek ma to z ODDYCHANIEM - to raczej nei jest to serce !
czesto jest to skurcz mięśni , zwiazek z budową anatomiczna itp ...
poszukaj na forum
a co za leki przepisała ?

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

jinos

Wysłana - 05 listopada 2004 02:11    Edytuj Cytuj
poszukac na forum? :/
nie jestem pewien czy dobrze odczytalem z ksiazeczki, ale to jest cos jakby: APO NAPROXEN jest jeszcze jeden, ale odczytanie jego nazwy wykracza poza moje mozliwosci :o jak oni sie rozczytuja w aptece o co chodzi? :]

Whatever...

Boofi

Wysłana - 05 listopada 2004 02:18    Edytuj Cytuj
przeciwzapalny
odnosnie pisma - był ostatnio koles na chirurgi z zalecaniami od psychiatry - i nei szło sie doczytać

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kłucie w klatce piersiowej...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.