Wysłana - 04 listopada 2003 08:05 Przeniesiony przez Mawashi z działu 'Trening'.
Sprawdź swoje BMI
słuchajcie mam pewien problem. Ostatni raz przytrafiło mi się to w czerwcu, z niewiadomo jakiej przyczyna zaczynam odczuwać kłucie w boku (pod najszerszym grzbietu, gdzieś tam) nie mogę wziąść pełnego oddechu bo mnie zaczyna kłuć. Na wfie jak biegam czuję jakby coś wewnątrz się machało... i czuję ból. Teraz zdarza mi się to po raz 2 od czego to może być ? od września mam przerwę od siłowni więc to raczej nie może być spowodowane większym wysiłkiem... pomóżcie
hmm, nie mam pojecia, sprobuj zapytac w poradach medycznych, tam sie ludzie lepiej napewno na tym znaja!
Silent Master "No pain, no gain!" "I'll be back..."
Silent Master "...hope is a good thing, maybe the best of things" "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
1067930305000
Quart
Wysłana - 04 listopada 2003 09:31
nie ten dział
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma modaMożesz to zmienić głosując na TAK!- http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
1067939617000
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Wysłana - 04 listopada 2003 19:35
a moze kolka ?
.:wiesz co ci powiem... włąsnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:. how do u like my batman ?
1067970944000
Boofi
Wysłana - 06 listopada 2003 00:25
raczej nie ! to się zdaża - czemu nie powiem....nie wiem , kiedys sie kogos pytałem nie umiał odpowiezieć - ogolnie jesli to co mysle to nic groźnego
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1068074742000
Sebek PL
Wysłana - 06 listopada 2003 17:34
mi to się zdarza już 2 raz i się zaczynam martwić najpierw jest ból w boku a później wszystko przechodzi na klatkę piersiową i przy oddychaniu czuć taki niedosyt jakby się nie mogło powietrza złapać, i dźwięk jakby się miało chore gardło, ale jestem zdrowy !!! (i jak biegam na wfie to czuć jakby coś gruchotało wewnątrz mnie) jaka jest tego wszystkiego przyczyna ?
\:::No Coment:::/
...
1068136474000
Mawashi
Wysłana - 07 listopada 2003 11:40
Ja radze udac sie do lekarza.
Pozdrawiam, Mawashi
**Moderator Działu Trening**
Moderator dz. Trening w domowych warunkach
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"