Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Kłopoty z koszulka do wyciskania .POMOCY

erwin-6

Wysłana - 03 października 2007 20:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Mam kłopot z koszulką do wyciskania.
Zakupiłem nowa koszulke firmy tytan F6 rozmiar 40.Waze 77kg,kladka luz 105cm a bic luz 31 napiety37cm.Dzis zakładałem ja drugi raz mam problem z opuszczeniem jej do kladki rece mnie bola ,dokladnie mowiac to na tricepsach robią sie pregi w postaci siniaków.dzis bez rozgrzewki wycisnełem 144kg bez koszulki w koszulce opuszczałem 135 i prawie prawie brakowało ok.8cm to dośc duzo ale na pierwszym założeniu nawte tegonie opusciłem.Co mam zrobic zeby doszła mi do klatki i wycisnać wiekszy ciezar w niej??????odpiszcie dzieki.

Erwin!GO!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 października 2007 21:01 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

erwin-6

Wysłana - 03 października 2007 21:01    Edytuj Cytuj
odrazu mowie ze wiekszy ciezar tez opuszczałem i to bardzo bolało nie moge dotknać do kladki

Erwin!GO!

Kuba_SnK

Wysłana - 03 października 2007 21:11    Edytuj Cytuj
do bólu musisz sie przyzywczaic ... weź 160 i spóbuj opuscic i nie przejmuj sie bólem.. jak nie da rady to 170 itd ale spróbuj tez dociagnac sztange do klatki

wolność, pokój, socjalizm

moj dziennik: [http://www.sfd.pl/temat431396]
Filmy z moich treningów, max itp.:
[http://youtube.com/profile?user=jakubstawarczyk]

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 03 października 2007 21:58    Edytuj Cytuj
Jak wyżej.....ból jest *****ski to fakt. Mnie tak pocięło, że już czwarty miesiąc mam pręgi i chyba do końca życia zostaną

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!
Ekspert -

Dziko

Wysłana - 04 października 2007 14:45    Edytuj Cytuj
Rób jak radzi Kuba. Masz mocno dopasowana koszulke wiec musisz duzo dowalic ciezaru zeby doszla. Ja jak zakladalem nowa koszulke to musialem dolozyc +40kg do tego co wyciskalem normalnie a i tak nie opuscilem do konca. Sproboj 160, 170 a nawet 180. Za drugim czy trzecim razem powinno byc juz duzo lepiej. Mozesz tez bardziej naciagnac rekawki, powinno lepiej schodzic w dol ale bedzie troche mniejszy power w gore.

III miejsce w MP 2009r, 2011r
II miejsce w PP w WL 2009r, 2010r

erwin-6

Wysłana - 14 października 2007 15:19    Edytuj Cytuj
Dzisiaj zeszłem po raz pierwszy w tej koszulce to jest plus.Ale dziwi mnie wynik bo jest słaby 137,5kg z przytrzymaniem i docisnieciem sztangi do klaty nie miałem wiecej cieżaru a czułem ze duzo wiecej i tak bymnie wzioł góra 5kg.Czemu tak słabo to nawet nie mój rekord!co robic myslałem ze bedzie lepiej zeby ja rozciagnac nakładałem wieksze cieżary?doradzcie cos
Robie dociskanie deski 3/140,3/135,3/130
Aktywne opuszczanie 150kg,160kg,160kg

Erwin!GO!

erwin-6

Wysłana - 14 października 2007 21:03    Edytuj Cytuj
Chłopaki potrzebuje równiez zdjecie kogos kto ma założona koszylke tytanf6 czarnana którym było by widac jak rozchodza sie szwy do kad jest założona i jak prowadzic w niej rece do jakiego punktu kladki w niej opuszczac.dzieki pozdrawiam

Erwin!GO!

Dziko

Wysłana - 15 października 2007 09:55    Edytuj  Cytuj
Tu masz stronke z fotkami jak zalozyc koszulke TITANa
http://www.liftinglarge.com/getting_the_most_o.htm

erwin-6

Wysłana - 29 października 2007 20:55    Edytuj Cytuj
Chłopaki co robie zle?
Wyciskam 145 bez koszulkiWaże 76kg mam koszulke tytan f6 roz 40 czrna
Robie dociskanie(mam3deski)na cienkiej desce ok4cm robie 130/3 ruchy,potem na dwóch deskach grubosci ok.8cm robie 140/3ruchy
Na 3deskach grubosci ok 18cm robie 150/3 i 160/3 bez koszulki
Do tego aktywne opuszczanie 150/3serie i 160 raz bez koszulki
Dzis założyłem koszulke pocisnełem 149 i 156.Założyłem 142,5 chciałem zobaczyć to na bój jak na zawodach przytrzymałem na klacie wycisnełem na raty czyli troche jedna i potem trochę druga czemu tak słabo co robić by lepiej wykożystać ta koszulke bo z tymi ciężarami moge zapomnieć o pudle na MP do 20lat.Odp dzieki PS mój kolega robi 125 a wywalił w niej 150 co ja robie złe nie mam znim dobrego kontaktu nie pomoze mi.

Erwin!GO!

Dziko

Wysłana - 29 października 2007 21:20    Edytuj Cytuj
Ciezko cos doradzic nie widzac. Moze sproboj nagrac jakis filmik jak wyciskac i wrzuc fotke, na ktorej bedziesz mial zalozona koszulke. Moze sproboj mniej wciagac rekawki na ramiona, zeby tylko przeszly przez lokiec i przod koszulki mocno sciagaj w dol i mocno zapinaj pasem zeby koszulka nie sciagala sie do gory. Ktos Ci moze jescze piersiowe wyciagnac troche do gory zaraz przed podejsciem. Moze WZOREK cos doradzi - On jest fachowcem w tej kwestii.

erwin-6

Wysłana - 29 października 2007 21:30    Edytuj Cytuj
Sam też już nie wiem wkurza mnie to ze staram sie jak wół robie dobry wynik bez koszulki.A moge przegrać z rywalem który lepiej wyciska z koszulka a mniej bez.

Erwin!GO!

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kłopoty z koszulka do wyciskania .POMOCY

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.