Musisz mieć najpierw konto admina Zgłoś się do mnie na gg: 3116601 to Ci ustawie.
Stołeczny Sportowy Klub Taekwondo "GARDA" -=Warszawa=- www.taekwondo.com.pl
1083268871000
Impostor
Wysłana - 30 kwietnia 2004 11:44
Platini: "Juve wygra Puchar Włoch"
Były piłkarz Juventusu Turyn i reprezentacji Francji - Michel Platini twierdzi, że Juve nie zakończy tego sezonu bez sukcesu.
"Juventus wygra ten mecz i odrobi stratę z pierwszego meczu. "Bianconeri znów coś wygrają, w tym sezonie Puchar Włoch". - powiedział Francuz.
Po drugiej porażce z rzędu trener Juventusu Marcello Lippi nie ukrywał swojej wściekłości. Odchodzący szkoleniowiec Starej Damy skrytykował swoich piłkarzy za słabą formę w ostatnich meczach. To nie jest ten sam zespół, co jeszcze kilka tygodni temu. To nie mój Juventus i przykro mi, że sezon kończy się w taki sposób - powiedział Lippi. To nie jest dobry moment, aby przygotować się do finału Pucharu Włoch, ale musimy zostawić inne wrażenie po meczu z Lazio. Jestem przekonany, że Juventus pokaże na co go stać - dodał. Porażka z Perugią oznacza dla Bianconeri utratę szans na zajęcie drugiego miejsca w lidze i konieczność walki o Ligę Mistrzów w eliminacjach.
Fernando Morientes niemal na pewno nie będzie już grał w Realu Madryt, chociaż chciałby zostać w hiszpańskim klubie. Będący w znakomitej formie napastnik jest obecnie wypożyczony do Monaco i pojawiły się informacje o jego transferze do Milanu, ale piłkarz zdementował te plotki. Na szczęście otrzymałem parę dobrych ofert i wybiorę najbardziej interesującą, chociaż chciałbym wrócić do Realu Madryt. Nikt nie mówił mi o zainteresowaniu Milanu, ale otrzymałem poważne ofert od znanych europejskich klubów - powiedział Morientes.