Baza już jest (w linkach podwieszonych) ,ale wykonałeś dobrą robotę wiec proponuje ci napisać do LadyM (moderatorki bzay) i z jej pomocą wkleić to co znalazłeś do tej bazy
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
odnośnie Krakowa to praktycznie Wisła. Rozesłałem kilka mejli, gdzieniegdzie telefonowałem i w żadnym innym miejscu nie powiedzieli mi zdecydowane TAK- zapraszamy, ewentualnie wraz z jakimś drugim partnerem do wspólnych ćwiczeń, ponieważ w większości są to grupy dziecięce malejące liczebnie wraz z wiekiem. Podobna sytuacja jest w Warszawie - sekcji jest bardzo dużo ale... właśnie- wszyscy chcą zawodników, albo nie mają zgody, albo nie mają warunków. Na AZS proponuję pytać indywidualnie, gdyż praktycznie tylko studenci. Pytałem również trenera z Wisły/ miasto/ też trzeba pytać w połowie września albo przyjść z parą.
1252298589000
trzustek
Wysłana - 07 września 2009 07:11
dzięki Berton ,duży sog za robote ,a propos w którym klubie Ci powiedzieli że można sobie przyjść z partnerem sobie potrenować ??
1252300281000
Berton
Wysłana - 07 września 2009 09:33
niestety nie pamiętam..... telefonowałem wczoraj z pracy praktycznie do kilkudziesięciu trenerów, ale jak pytałem to opcja "z partnerem" to raczej nie wygonią
1252308804000
Berton
Wysłana - 07 września 2009 10:23
BUSHI RYBNIK--- poniedziałek i czwartek, godzina 18.00. Przed przyjazdem proszę dzwonić pod numer tel 600254134 w celu uzyskania aktualnych informacji. Damian Cieślik trener UKS. Tutaj wypada podziękowań panu trenerowi za szybką odpowiedź.
1252311823000
Jodan
Wysłana - 07 września 2009 11:36
W warszawskim AZSie czasem można się dogadać, np na PW z J. Niedomagałą, czy na AWF z J. Bochnakiem.
UKJ Ryś Natolin ma sekcję rekreacyjną dla dorosłych. Podobnie Shodan Ursynów.
UKJ AON Rembertów jakiś czas temu dopuszczał przyjście i spróbowanie sił, ale przypadek dotyczył kogoś, kto już miał minimalne podstawy.
Coś mi się błąka, że na Gwardii jest/była sekcja rekreacyjna dla dorosłych, ale tu głowy nie dam.
W Copacabanie można trenować judo zaczynając od zera, ale to jest judo dostosowane do przepisów i praktyki walki sportowej bjj.
Zmieniony przez - Jodan w dniu 2009-09-07 12:14:00
http://www.uksgrot.pl/ Treningi prowadzone są przez trenerów: Krzysztofa Wojdana i Piotra Rudkowskiego odbywać się będą w budynku Fundacji Dzieciom przy ul. Ułanów 25 w Krakowie.