malutka mam pytanie dermatolog przepisal mi to Differin i Klindacin T gel Dobre to jest?
"Im więcej potu na treningu, Tym mniej krwi na ringu"
1229005723000
malutka_k
Wysłana - 11 grudnia 2008 20:42
poczytaj na forum zdania są podzielone bardzo! wg mnie diferin jest ok.mi pomógł ale ja miałam pojedyncze wypryski nie tradzik
Specjalista -
1229024543000
cwikla15
Wysłana - 11 grudnia 2008 20:51
Differin jak najbardziej polecam po 3 miechach bardzo ładne efekty, pozostały tylko blizny.
Czy peeling nivea visage young jest dobry na przebarwienia i zaskóniki? stosuje raz na 1,5 tyg. smaruje na brodzie bo tu mam ten problem, omijam te ropne wypryski mam ich kilka tylko już.
Wszystko rób na 100%
1229025086000
XxAmexX
Wysłana - 11 grudnia 2008 21:21
Dzieki Bede bral i zobaczymy
"Im więcej potu na treningu, Tym mniej krwi na ringu"
1229026917000
gruchalbn
Wysłana - 11 grudnia 2008 21:29
Hej Ja się chciałem skonsultować byłem u dermatolog i przepisała mi jakieś tabletki Tetralysal, Physiogel (hipoalergiczny żel myjący dla skóry wrażliwej i delikatnej), isotrexin (erythomycinum 2% / isotretinoinum 0,05%, jest to chyba na bazie alkoholu ale czytałem że nie jest to zbyt korzystne dla cery), i jakiś roztwór o nazwie Zineryt (też na bazie alkoholu co mi nie za bardzo odpowiada). A zapomniałem dodać że mam bardzo duży problem z trądzikiem (dokładnie nie wiem jaka to postać, krostki z czymś białym) na czole i policzkach, dodam że mam dość tłustą cerę. I moje pytanie brzmi czy wiesz może coś o tych specyfikach, jakieś opinie co do nich, lub czym lepiej je można zastąpić. Bo byłem u niej około roku temu i bez żadnego zastanowienia podała mi dokładnie to samo co wtedy, mam wrażenie że nie traktuje mnie indywidualnie (tak jak powinna to robić) i może to być dla mnie niekorzystne. A i czy to prawda z tym alkoholem szkodliwym dla cery.
Witam! Jestem zdesperowana mam jakieś bąble z ropą na ustach...na poczżtku miałam popękane usta,potem zaczeły robić mi sie jakieś bąble i przez jedną noc przeniosły mi się na drógą strone ust...mam mało czasu na zniszczenie tego...POMOCY!!!
załamana z powodu jakiś tam krost na ustach...ratujcie mam 2 dni na zniszczenie tego...wątpię że mi się uda....
1233059695000
Pisi92
Wysłana - 27 stycznia 2009 13:48
To i moze ja skorzystam, skoro w temacie ktory zalozylem tylko jedna osoba sie wypowiedziala moze tu sprobuje. Więc tak od tygodnia wokół moich ust pojawiły sie dziwne zaczerwienienia. Kiedy umyje twarz te plamy staja sie suche lecz nadal są czerwone. Stosowalem rózne kremy ale kiedy je nakladalem na te miejsca to troche pieklo. Od kilku dni stosuje masc z witamina A lecz nie ma jakichkolwiek efektow. Czy ktos wie co to moze byc ? I czy sa jakies metody zeby tego sie pozbyc ? Jezeli nie przejdzie do srody to pojde do dermatologa ale poki co moze jakies masci czy kremy ? Z gory dziekuje za pomoc.
Człowiek broni błędów, które kocha...
1233060524000
martuśk@
Wysłana - 27 stycznia 2009 13:54
NIE WIEM CO MAM Z TYM ROBIĆ............
załamana z powodu jakiś tam krost na ustach...ratujcie mam 2 dni na zniszczenie tego...wątpię że mi się uda....
1233060870000
martuśk@
Wysłana - 27 stycznia 2009 13:57
Proszę też o odp...na mój e-mail jak możecie:martula15.15@o2.pl.dzięki...czekam..
1233061062000
nioonia
Wysłana - 27 stycznia 2009 15:11
Pisi91 moze to jakas reakcja alergiczna, idz do dermatologa. nie ma co kombinowac na wlasna reke i pogarszac stan skory. tamten Twoj temat kasuje jesli i tu zadales pytanie.