Temat został odczytany 2762 razy
-Baca-
Eurosport wybiera 11 sezonu Stacja Eurosport jak tradycyjnie co roku wybrała swoją 11 sezonu Premiership.
Bramka:
David James (Portsmouth)
Obrona:
Michael Essien (Chelsea),
Jamie Carragher (Liverpool),
Nemanja Vidic (Manchester United),
Gareth Barry (Aston Villa)
Pomoc:
Cristiano Ronaldo (Manchester United),
Francesc Fabregas (Arsenal),
Paul Scholes (Manchester United),
Mikel Arteta (Everton)
Atak:
Dimitar Berbatov (Tottenham),
Didier Drogba (Chelsea)
jeżeli macie inne jedenastki wklejajcie
i komentujcie
1179404344000
Spec SFD Odżywki i suplementy
Wysłana - 17 maja 2007 14:27
bodymaker
Moja jedenastka. ----------------------- Van der sar --------- Carragher -----Ferdinand ----Vidic -------- Rise Dirk Kuijt --- Scholes --- Essien ------- C. Ronaldo --------------- Berbatov - Drogba ----------------- Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2007-05-17 14:27:42
Specjalista -
1179404833000
susik_89
Oficjalna jedenasta Premiership sezonu 2006/2007 Bramkarz : Edwin van der Sar (Manchester United) Obrońcy : Gary Neville,Rio Ferdinand,Nemanja Vidic,Patrice Evra (wszyscy Manchester United) Pomocnicy : Cristiano Ronaldo (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Paul Scholes,Ryan Giggs (obaj Manchester United) Napastnicy : Didier Drogba (Chelsea Londyn),Dimitar Berbatov (Totenham Londyn) Pzdr
Znawca -
1179405194000
Black Pete
Z tym Jamesem w bramce to już chłopaki zaszaleli.
Moja jedenastka:
Bramka: van der Sar (Manchester United)
Obrona: G. Neville (Manchester United), Terry (Chelsea), Vidic (Manchester United), Riise (Liverpool)
Pomoc: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Essien (Chelsea), Fabregas (Arsenal), Giggs (Manchester United)
Atak: Berbatov (Tottenham), Drogba (Chelsea)
Specjalista -
1179405851000
Zdenek_SB
----------------------- VDS--------- Carragher -----Ferdinand ----Agger-------- Risse Ronaldo--- Scholes --- Rosicky ------- Giggs --------------- Kuyt - Drogba -----------------
tylko jeden klub kocham aż po grób...
1179408914000
Damixxx
Eurosport ewidentnie zrobil taka jedenastke,zeby uwzglednic zawodników z kilku klubow a nie tylko z ManUted i Chelsea
Znawca -
1179428702000
bodymaker
j/w stacja chce byc poprawna politycznie
Specjalista -
1179430978000
Zdenek_SB
11 sezonu OE: ---------------------------------Skaba (Odra W.)------------------------ Golanski(Korona)--Cleber(Wisła)----Stasiak(Zagłębie)----G.Bronowicki(Legia) Błaszczykowski(Wisła)-Garguła(BOT)----Iwański(Zagłębie)--Pietroń(Zagłębie) ----------------Reiss (Lech)-------------Chałbiński(Zagłębie)------------ Rezerwowi: 1.Fabiański (Legia) 2.Arboleda (Zagłębie) 3.Kowalczyk (BOT) 4.Vukovic (Legia) 5.Strak (BOT) 6.Radovic (Legia) 7.Piszczek (Zagłebie)
1180343886000
bodymaker
Pietroń grał zaledwie w kilku meczach więc twoja nominacja trochę na wyrost ...
Moja jedenastka. Starałem sie ocenić cały sezon.
----------------------- Dolha --------------------
Golański ------- Cleber ----- Stasiak ---------- Kowalczyk
Błaszczykowski -- Garguła -- Iwański ---------- Lato
----------------- Reiss --- Sikora ----------------
1. Chałbiński
2. Skaba
3. Radovic
4. Cecot
5. Ujek
6. Piszczek
Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2007-05-28 12:32:39 Specjalista -
1180347783000
Zdenek_SB
To prawda, wystawiłem go troche z braku laku ale jak już grał to rewelacyjnie
1180349053000
Black Pete
Moja jedenastka sezonu OE: ----------------------- Vaclavik -------------------- Fonfara ------- Cleber ----- Arboleda ---------- Bronowicki Błaszczykowski -- Garguła -- Iwański ---------- Wilk ----------------- Reiss --- Chałbiński ---------------- Rezerwowi: - Skaba - Wasilewski - Stasiak - Świerczewski - Zakrzewski - Sikora - Matusiak Największe problemy miałem z obsadą lewej strony boiska. Bronowickiego wyróżniłem bardziej za mecze w reprezentacji, a Wilka jako odkrycie sezonu i gracza perspektywicznego. Ogólnie większość ligowców, nawet tych wyróżnionych, miała w sezonie duże wahania formy i dobre mecze przeplatała słabszymi. Zmieniony przez - Black Pete w dniu 2007-05-28 15:39:13
Specjalista -
1180359469000
Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany. Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.
Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?
Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.
Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.