W związku z planowanym w najbliższym czasie otwarciem nowego punktu zajmującego się dystrybucją odżywek dla sportowców oraz suplementów diety bardzo proszę o opinie:
- jakie suplementy najczęściej kupujecie? (konkretne nazwy, producenci)
- suplementy jakiej marki są trudno dostępne w Toruniu, a chcielibyście, żeby się pojawiły?
Z góry dziękuję za opinie. Pozwoli nam to dobrać asortyment dopasowany do Waszych potrzeb.
Po pierwsze to bardzo dobry pomysł ze sklepem. Po drugie fajnie, że pytasz przyszłych klientów o opinię. Pierwsze co przychodzi mi na myśl to ceny. Często nie ma kasy a potrzebny jakiś suplement. Więc myślę, że przydałaby się oferta odżywek tańszych, np. Ostrowia której nigdy nie próbowałem i nie wiem czy można ją dostać w Toruniu. Jeśli chodzi o konkretne firmy to trzeba się przejść po innych sklepach i tam zobaczyć ofertę. Myślę że coś ciekawego do sprowadzenia do sklepu się znajdzie. Pozdrawiam i czekam na otwarcie.
1243805200000
G-85
Wysłana - 04 czerwca 2009 22:09 Usunięty przez czorcia7 za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.
A bedziecie opierali sie tylko na wyzej wymienionych firmach czy jeszcze cos bedziecie mieli ?
Zmieniony przez - DamianO_10 w dniu 2009-06-05 14:44:23
Kazda porazka to wygranej przedsmak
1244204217000
G-85
Wysłana - 05 czerwca 2009 20:14
Nie zamierzamy ograniczać się do 3 marek. W ofercie znajdą się wszystkie suplementy oraz akcesoria treningowe, które będą potrzebne naszym Klientom o ile tylko będziemy w stanie sprowadzić.
Wczoraj zrobiłem i muszę stwierdzić, że jak na Toruń to ceny są przyzwoite(na Olimp, a na Biogenix nawet więcej niż przyzwoite) na pewno w porównaniu z konkurencją w samej galerii, jak i na podmurnej. Jakbyście jeszcze zjechali z Olimpem z 10% to w ogóle zakupy przez neta byłyby nieopłacalnePOWODZENIA
1245479091000
G-85
Wysłana - 20 czerwca 2009 11:19 Usunięty przez czorcia7 za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.