Jakie są skuteczne środki do wybielania zębów dostępne np. w aptece
SFD
Wysłana - 23 czerwca 2004 11:29
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Czesc, chciałbym się dowiedzieć czy ma ktos pojecie o środkach wybielajacych zęby (ale naprawdę skutecznych). Takich które mógłbym bezposrednio zakupić w aptece. Czy ktoś ma jakieś doswiadczenie? Czy warto zakupić cos takiego?
jak macie odpowiadac w ten sposob to lepiej wogo;e nic nie piszcie..... co do pasków to ja uzywalam white strips pol roku temu i przez jakies 3 miesiace efekt byl super a potem na zebach niestety pojawily sie przebarwienia od herbaty mimo ze mylam zeby pasta wybielajaca tak jak jest napisane w instrukcji "obslugi" pasków.W sumie to napisane tam jest tez ze jesli chcesz podtrzymac efekt musisz powtarzac wybielanie co pol roku.slyszalam ze skuteczny jest ten korektor colgate
Znawca -
1088025384000
Sir_Lukasz
Wysłana - 23 czerwca 2004 23:49
...
w jakim celu ponownie rozwijać tak obszerny wątek, skoro jest już bardzo wiele postów z odpowiedziami na wszystkie możliwe pytania dotyczące tego zagadnienia...
niech chłopak użyje wyszukiwarki, bo ona po to jest ....
według tej wyszukiwarki słowo np. /zęby/ = /zeby/ (chyba nie uwzględnia polskich liter) i po wyszukaniu wyświetlają mi się tematy typu: "Jakie sterydy brac /zeby/ mieć efekty?" albo "Co robić /zeby/ mieć duży biceps?"
chyba w tych tematach nie ma nic na temat białych zębów (a moze nie zauważyłem :)
Dzieki za link, jest naprawdę dobry
1088064441000
Sir_Lukasz
Wysłana - 24 czerwca 2004 12:14
rzeczywiście zje**bana ta wyszukiwarka... kiedyśto chyba lepiej działało