Witam Mam pytnko jakie partie miesni cwiczyc razem bo do tej pory cwiczyelm tak: poniedzialek-klatka triceps wtorek-wolne sroda-barkii plecy czwartek-wolne piatek-klatka biceps sobota-nogi Ten proram szczegolnei byl na jak najwieksze wyciskanie na klate dlatego 2 razy w tyg klatka bo raz w tygodniu jakos mi sie malo wydaje.Wiec jakie partie miesni laczyc ze soba i w jaie dni pozdro
"Ten proram szczegolnei byl na jak najwieksze wyciskanie na klate dlatego 2 razy w tyg klatka bo raz w tygodniu jakos mi sie malo wydaje." MYLISZ SIE ...
"Czekasz na swoją szansę, ale nikt ci jej nie da Dopóki nic nie zrobisz i sam sobie będziesz schlebiał"
Znawca -
1078938186000
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Wysłana - 10 marca 2004 22:34
ano zły najpierw:
(1). podaj swoj wiek, wagę, wzrost. _______________________ (2).Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów? _______________________ (3). Stosujesz okresy regeneracyjne ? zmieniasz treningi ? jesli tak to co ile? _______________________ (4).Jak trenowałeś ostatnio:konkretny plan treningowy zawierający: -rozkład tygodniowy treningów(z podziałem na grupy mięśniowe), -ćwiczenia, serie, powtórzenia, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś, -jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.??? _______________________ (5).Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę... _______________________ (6).Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe. _______________________ (7).Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są. _______________________ (8). czy masz diete ? opisz ile wychodzi b/t/ww. , napisz jakie brałes suplementy (ew. doping)
Ekspert -
1078954466000
MACIEJA21
Wysłana - 11 marca 2004 00:07
witam A wiec tak mam 1)21 lat, waze 90 kg mam 189cm(okolo) 2)Trenuje systematycznie od 2 lat gdzies, raczewj cwicze od wrzesnia do czerwca w tym okresie nie przerywam treningow i raczej chodze regolarnie. 3)tak zmieniam treningi a okresy regeneracji to tylko wakacje 4) teraz robilem ten program Armagedon za niedlugo go koncze 5) hmm na lato oczywiscie rzezba w zime robic mase i sily zebym miel tez troszke :)nie za malo ale przedewszystkim wyglad 6) czas nieograniczony narazie a silka wlasna bez wyciagow :( 7) nie mam przeciwskazan 8) mam diete:)oczywiscie jem 212g b, 437w, 91t no suplementy rozne kreatyne glutamine hmb odzywki bialkowe weglowodanowe bialka serwatkowe dece:) metke:)omke:) w sumie sam ukladalem program ale teraz chcialem sie poradzic bo to zawsze lepiej pozdrawiam
opsz tez staz normalnie anie .. cwcize od 2 lat ale w sumie od wrzesnie do czerwca //// ????? rozumiem ze zeszlego roku i co potem??
a co cchesz teraz robic ??? siłe , mase ??
armageddon nie jest dal ludzi o twoim stazu...
Ekspert -
1078991688000
MACIEJA21
Wysłana - 11 marca 2004 09:26
no to opisuje ze cwicze od 2 moze 2.5 roku ciagle systematycznie tylko w wakacje co rok robei przerwe. Treaz chce sie rzezbic na lato z sila teraz nie istotne. a jesli chodzi o armagedon to mo go polecili wlasie na forum oczywiscie nie robie go tak intensywnie jak tam pisze ze wszystkie serie na maxa nei wiem kto by tak wytrzymal :) a wiec chodzi mi o trening na rzezbe tylko i wylaczne. pozdrawiam