Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jakie odżywki polecacie? co dobre?

paweu88

Wysłana - 28 września 2006 20:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema

Mam 180 cm wzrostu i waże 69 kg ... chciałbym zacząć ćwiczyć (wcześniej czasami cwiczyłem hantelkami w domu) ale potrzebuje też jakieś dobre odżywki ... które mi polecacie? najlepiej takie żeby nie przekraczały 80 zł Najlepiej by było jakbyscie podawali linki z allegro bo tam bym chciał dokonać zakupu

z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 września 2006 20:20 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BPL-G

Wysłana - 28 września 2006 20:20    Edytuj Cytuj
chciałbym zacząć ćwiczyć (wcześniej czasami cwiczyłem hantelkami w domu) ale potrzebuje też jakieś dobre odżywki ... które mi polecacie?

do zlego dzialu trafiles dzial odzywianie uloz diete na mase + do dzialu trening ulozyc plan treningowy jesli w diecie wystapia jakies braki to gainer/bialko/bulk w zaleznosci czego brakuje i o dizalaniu prozdrowotnym witaminy, ZMA 'apteczne' i omege-3

Ekspert -

bercikb

Wysłana - 28 września 2006 20:37    Edytuj Cytuj
j/w ułóż sobie diete!! A tak nawiasem to nie polecam na allegro kupowac odżywek! Dosyć ze drogo to jeszcze nie jestes pewny co dostaniesz kup lepiej ze sklepu sfd masz taniej i 100% pewności! POZDRO

RynkowskiD

Wysłana - 29 września 2006 13:23    Edytuj Cytuj
Dieta http://www.sfd.pl/temat240536/
Trening http://www.sfd.pl/temat214525/
z odrzywkami daj naarzie spokoj chyba ze tak jak ci panowie wyżej doradzili białko gainerek do uzupelnienia dietki + do tego witaminki wapno magnez cynk + omega i zma z czasem kreatynke ale polecam skupic sie na diecie i treningu i pamietaj ze Dieta to 70% sukcesu

By Animal...

stódentkat

Wysłana - 29 września 2006 14:14    Edytuj Cytuj
niczego nie potrzebujesz; zacznij ćwiczyć a nie gadać; zacznij więcej jeść <- to chociażby tyle na początek, a jakbyś się uparł i zaczął się odżywiać to już byłby luksus;

Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Specjalista -

MDRAGON

Wysłana - 29 września 2006 14:17    Edytuj Cytuj
Polecam diete + trening za pare miesiecy mozna pomyslec o odżywkach.

Jak dobrze dopracujesz trening i diete to efekty beda naprawde spore. teraz nie ma sensu wydawac kasy na suple. Pozdr

trening -> ból -> rozwój

Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie odżywki polecacie? co dobre?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.