Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jakie odżywki i suplementy po 6 mies przerwie???

raduss19

Wysłana - 20 marca 2010 15:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Mam do was pytanie mam 23 lata, mój staż treningowy wynosi prawie 6 lat.
W trakcie pobytu w NL miałem przerwę w treningu trwającą 6 miesięcy. Co prawda sporadycznie ćwiczyłem pompki, brzuszki, hantelki, bieganie itp. Przed wyjazdem moja waga była na poziomie 93kg teraz 87 kg. Wszystkie obwody z uda, ramion, barków zmniejszyły się. Co do siły to o dziwo nie spadła tak bardzo jak się spodziewałem Klatka przed 145 teraz 130, przysiad przed 175 teraz 150.

Co do odżywek brałem różne gainery proteiny itp

Suplementy: wiele cykli kreatynowych min No-Shotgun NOZ itp

Sterydy: 100tab metanabolu 2 strzały omki

A więc jakie suplementy, odżywki, dietę i trening polecacie na odbudowę głownie utraconej tkanki mięśniowej gdyż z siłą nie mam problemu.

Aha na suplementy i odżywki mam ok 400zł Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 marca 2010 17:01 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kalik1964

Wysłana - 20 marca 2010 17:01    Edytuj Cytuj
Jedź na samej diecie na razie. No możesz kupic jakies mono i bedzie git:D

"Życie to szkoła a ja w niej uczyć się muszę, tu każdy błąd to porażka a ja muszę być prymusem"

raduss19

Wysłana - 20 marca 2010 17:49    Edytuj Cytuj
Dietę będę miał dobrą.
Bardzo proszę o polecenie mi dobrego zestawu supplementów i odżywek do 400zł

raduss19

Wysłana - 20 marca 2010 20:36    Edytuj Cytuj
odpisze ktoś??? Zależy mi bardzo na czasie gdyż nie mam obecnie stałego dostępu do internetu...

Kalik1964

Wysłana - 20 marca 2010 23:27    Edytuj Cytuj
Mówie Ci kup sobie mono:)a jak mowisz ze diete bedziesz mial dobra to gainery,bialka nie beda Ci potrzebne.

"Życie to szkoła a ja w niej uczyć się muszę, tu każdy błąd to porażka a ja muszę być prymusem"

Elcok

Wysłana - 20 marca 2010 23:41    Edytuj Cytuj
coz...jesli nie potrzebujesz supli typu gainer czy bialko, by uzupelnic diete etc, tokup sobie booster przedtreningowy (polecam no-xplode albo No-shotgun) ewentualnie cos mocniejkszego typu Mesomorph lub jack3d (posiadaja geranium w swym skladdzie)
Do tego kreatyne potreningowa (w tym przypadku polecam starego poczciwego storma, mix 6 form kreatyn, tani, ekonomiczny i starczy na caly cykl)

ZAkladajac moje propozcyje wydasz okolo 250-300zl na ten zestaw. reszte mozesz zainwestowac w witaminki, bcaa badz ew. gainerek lub bialko.

raduss19

Wysłana - 21 marca 2010 09:40    Edytuj Cytuj
Ok zdecyduje się na Mesomorph plus storm i do tego BCAA. Dietę będę miał więc na razie z gainerami dam sobie spokój.
Jak do dawkować w DN i w DT??? Dokupić do tego mono czy nie trzeba???

Dziemian

Wysłana - 21 marca 2010 10:35    Edytuj Cytuj
Nie trzeba , storma masz 80 porcji w puszcze. Może zacznij od czegos lżejszego jak miałes troche przerwy, od samego mono chociażby. Mesomorph to juz nie zabawka
Ja mając 400 zł na wydanie , zaopatrzył bym się w twoim przypadku w mono, bcaa , białeczko , chella mzb, ewentualnie cos przed treningiem ale nie drogiego np: noko, xpand extreme pump.
Potem mesomorph.

Elcok

Wysłana - 21 marca 2010 10:36    Edytuj Cytuj
mesomorph tylko w DT przed treningiem, a Storma codziennie w takiej konfiguracji: DT porcja rano i porcja po treningu, DNT - porcja z rana. BCAA - porcja przed treningiem i porcja po treningu (zazwyczaj ok. 1g bcaa na gk masy ciala)

Elcok

Wysłana - 21 marca 2010 10:37    Edytuj Cytuj
zamiast Storma mozesz wziac Green Magnitude albo Xtreme Detonator. tezs dobre kreatyny uzupelniajace mesomorpha

Elcok

Wysłana - 21 marca 2010 10:40    Edytuj Cytuj
ale i tak wydaje mi sie ze powienienes pociwczyc z 2 miesiace na sucho, by wrocic nawet do formy i przypomniec miesniom jak sie dzwiga ciezary :_) aczkolwiek zawsze decyzja nalzey do CIebie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie odżywki i suplementy po 6 mies przerwie???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.