Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Chce zacząć 1 cykl i niewiem co mam kupić.Myślę nad metą lub sustanonem, ale nie jestem jeszcze zdecydpwany . Napiście co mam na początek wziąść, jaką ilość i w jakich dawkach.
masz 18 lat i życie przed sobą zapomnij więc o koksach......(przynajmniej choć na jakiś czas)
I must find the truth that is true to me, the idea for which I can live or die...
988209520000
Jerczu
Wysłana - 25 kwietnia 2001 16:57
Ja zaczynałem mając 21 początek chyba jak każdy... metanabol(1)/winstrol+metanabol(2) i na razie tyle... więcej mi nie trzeba
Przecież byłem zarejestrowany! Co jest do cholery
"... nuda, nic się nie dzieje aż mi się chce wyjść z kina.."
"I wychodzę"
988210668000
SFD
Wysłana - 25 kwietnia 2001 17:16
martin... coz, juz to komus dzisiaj pisalem... Mlody z Ciebie chlopaczyna, ale powiedzmy, ze 18 to nie 15 wiec jesli sie juz zdecydowales i nie ma odwrotu to ze swojej strony polecam cykl Deca-durabolinu: 100 200 200 200 100. RACZEJ nie powinienes sobie zrobic tym krzywdy, a przyrosty na pewno sie pojawia. Jeszcze raz sie zastanow czy nie chcesz poczekac jeszcze ze 2 lata!
NaRazie zycie jest walka... .. .
988211809000
KAIN
Wysłana - 25 kwietnia 2001 18:42
DECA jest dobra na poczatek Napewno nie bierz wysoko androgennych srodkow (meta pochodne testosteronu) to zostaw na potem
Pozdrawiam
KAIN
988216949000
SFD
Wysłana - 25 kwietnia 2001 21:24
Siema... Ja proponuj Dece, i jak chcesz juz oporowo to z winkiem... nie dostaniesz takiego wyje*ba jak po mietq; omie np., ale bedziesz na pewno zadowolony skoro to twoj pierwszy cykl, a miesnie beda raczej miesniami trwalymi, a nie napompowancami (mam na mysli wode) i nie zejda ci tak jak w przypadqu uwodnionego miecha... z reszta co nie wezmiesz, to odczujesz szok, bo tak zawsze jest przy pierwszym cyklu... Ja sie sobie ciagle dziwie co sie ze mna stalo:P
/Pozdrawiam
988226666000
SFD
Wysłana - 26 kwietnia 2001 12:32
NA POCZATEK NAJLEPIEJ BRAC KOKSY SLABO WPLYWAJAC NA ZAKLUCENIE ORGANIZMU TYLKO U POCZATKUJACYCH DAJA DUZE EFEKTY BEZ SKUTKOW UBOCZNYCH CHOC SA DROGIE ZACNIJ OD :OXANDROLONU,PRIMOBOLANU,DEKI,STANAZOLU,BOLDENONE,
BRODA
988281132000
SFD
Wysłana - 26 kwietnia 2001 20:04
a co powiecie na cykl oma + wino lub meta + wino , a może sustanon + meta???????
988308298000
SFD
Wysłana - 26 kwietnia 2001 20:38
martin... pie*dolnij sobie "ome+mete"! Co sie bedziesz op*erdalal?!? Twardym trzeba byc, a nie "mietkim"!
NaRazie zycie jest walka... .. .
988310303000
SFD
Wysłana - 26 kwietnia 2001 20:51
55(...) Ja jade na omie + mecie... koksy jak koksy... co twardos i miekkosc ma do rzeczy??? chce zaczac spokojnie, niech od deki startuje... chce doje*bac jak nadmuchany, niech se androgenne naparza... jego wola... jednak jak sie pyta co na poczatek, to raczej "to zdrowsze":PPP lepiej mu polecic, prawda:)?
988311099000
SFD
Wysłana - 26 kwietnia 2001 21:28
Si(u)rek... chyba nie wyczules ironii w moim tonie...