chcę zakupić sobie białko, tylko jakie?? potrzebuje coś na masę :) na odżywkę mogę wydać max 70 zł :) jak nie białko to co zakupić ?? aha dodam, że mam odpowiednią dietę :) jem codziennie ryż, ziemniaki, ser chudy itd. więc dieta napewno jest :)
zalezy od brakow w diecie bo dieta nie polega na jedzeniu ryzu i ziemniakow. ale jak chcesz cos taniego (7o zyla to zbyt malo) na mase to zakup gainera np. xxl treca lub tanszego 1 vitalmaxa
Jezeli cos robisz to staraj sie to robic jak najlepiej potrafisz a nie jak przecietny kowalsky ,bo zostaniesz przecietnym kowalskym
Znawca -
1110743259000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 13 marca 2005 20:55
na mase jest dieta; poza tym przy diecie masowej podaz bialka nie jest wcale taka dooza, zas wieksza uwage skoopia sie na odpowiedniej ilosci weglowodanoow; jak podkreslil poprzednik, powinienes przyjrzec sie temu, ile makroskladnikoow (bialko, ww, tlooszcze) dostarczasz organizmowi kazdego dnia; wtedy decydoojesz, czy odzywka bialkowa jest tobie potrzebna
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1110743756000
Damixxx
Wysłana - 13 marca 2005 21:51
Grasik zawsze piszesz 'oo' zamiast 'u' ale teraz zrobiłas jeden bład druga linijka.słowo'uwage'
dziennie jem: 2-3 woreczki ryżu, kostke sera białego chudego, orzechy włoskie, 2-3 razy w tygodniu pierś z kurczaka itd :) mam pytanie co do oliwy z oliwek - jak to pijecie :D przecież to smakuje jak olej :D XXL MASS będzie dobrym rozwiązaniem dla mnie??
1110805627000
Biniu NUTRIFARM
Wysłana - 14 marca 2005 14:12
olej z oliwek pijam na dwie formy :D
do odzywki :D
lub w kielonku od 100tki :D:D:D
wzbudzam druga forma niezle zdziwienie :D
TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl