Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Jakie ćwiczenie na boczki?

Zimerek

Wysłana - 26 marca 2008 19:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Koledzy potrzebuje pomocy bo nie umiem nigdzie znależć. Potrzebuje jakieś dobre cwiczenie bo jestem obecnie na lekkiej redukcji a zaczynam od przyszłego tygodnia juz ostro.

Byłem kierowcą 3 miesiące zero ruchu i wogóle do dupy. i na brzuchu nie zebrało mi się wcale duzo tłuszczu tylko z tyłu na plecach.
Przykładowo stoje z przodu czy z boku jest ok ale stane tyłem to jest fatalnie bo plecy umieśniane a z tyłu takie dziadowskie boczki jak się ich pozbyc. Myslałem nad martwym ciągiem ale nie wiem czy pomoze

Zmieniony przez - Zimerek w dniu 2008-03-26 19:22:27

[http://www.sfd.pl/Na_redukcji_do_ko%C5%84ca_4_tygodnie%3A_-t589719.html#post8] nowe fotki na 7 stronie

Mięśnie mówiły nie ja mówiłem tak Arnold Schwarzenegger :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 marca 2008 20:52 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

skull09

Wysłana - 26 marca 2008 20:52    Edytuj Cytuj
Zacznij na basen chodzic - spadnie jakos, + jakies cwiczenia ale co do cwiczen nie pomoge, ktos napewno Ci doradzi z sfd, pozdro :)

Traw meksykańskich garść... przyprawiła mnie o lot bez tchu
O stan na podobieństwo snów...

SlipBoro

Wysłana - 26 marca 2008 20:55    Edytuj Cytuj
nie pomoze....Tutaj moga aerobi i dieta redukcyjna

TYLKO I JEDYNIE !

....życie to coś więcej niż krew pot sperma i łzy...

Szaku90

Wysłana - 26 marca 2008 20:56    Edytuj Cytuj

Usunięty przez georgu za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

Zimerek

Wysłana - 27 marca 2008 06:18    Edytuj Cytuj
koledzy chodze na basen i biegam ale narazie tylko raz w tygodniu (bieganie i basen) I zacząłem trening na siłowni całego ciała z ćwiczeniami kompleksowymi. I powiem wam że daja efekty juz żyły wyłaża. Boczki mi zmalały bo zostały juz małe ale nie ma byc ich wcale.

Koledzy spróbuje po treningu i po mięśniach brzucha zrobić takie ćwiczenie.

Wziąść kij pojozyc sobie go nakark i biema rękami chcwycic w tych samych miejscach. Pochylic się do przodu i wykonywac obroty ciała na maksa raz w jedna a raz w drugą i tak przykładowo z 300 razy

Zmieniony przez - Zimerek w dniu 2008-03-27 06:19:48

[http://www.sfd.pl/Na_redukcji_do_ko%C5%84ca_4_tygodnie%3A_-t589719.html#post8] nowe fotki na 7 stronie

swider111

Wysłana - 27 marca 2008 07:45    Edytuj Cytuj
Zimerek z tego co już wyczytałem na forach to raczej takie ćwiczenie nie pomoże. Wzmocnisz mięśnie brzucha ale tłuszczyk powolutku będzie znikał albo i nie. Do spalenia tłuszczu według mnie potrzebne są aeroby około 25min. 3-4 razy w tygodniu.

hmmm :)

Zimerek

Wysłana - 27 marca 2008 08:53    Edytuj Cytuj
Masz racje ćwicze na siłce w pon, śr i piąt. A aeroby dodam we wtorek, czwartek bieganie a w sobote basen a niedziela odpoczynek.

swider111

Wysłana - 27 marca 2008 09:06    Edytuj Cytuj
Zimerek Gdybym opisał swoje boczki i brzuch z przodu to pewnie już byś się swoimi boczkami tak nie martwił hehehe. Mam tłuszczyk , który odkłada się tylko na brzuchu i nie jest to mięsień piwny bo piwa malutko piję.
Ja troszkę węgli zmniejszę w diecie i też wezmę się za aeroby ale jeszcze poczekam z miesiąc lub dwa,zależy od tego jak bardzo będzie mi szło w brzuch.
Pozdrawiam

hmmm :)

_IvErSoN_

Wysłana - 27 marca 2008 11:58    Edytuj Cytuj
SlipBoro odpowiedzial juz wszystko.Dieta + aeroby i sukces murowany. Same cwiczenia silowe na brzuch zwieksza ich wytrzymalosc nadadza ksztaltu ale bez aerobow moga byc nadal malo lub niewidoczne.

pozdrawiam

Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
Ekspert -

Zimerek

Wysłana - 28 marca 2008 07:39    Edytuj Cytuj
_IvErSoN_ Masz racje. Dieta jakaś tam jest dopracuje ją. i zamieszcze później co jem. A po wczorajszym joggingu przebiegłem 10km powiem wam że czuje boczki i o to chodzi.

Dzisiaj trening na siłowni całego ciała mam podzielony na A i B ale ćwicze za kazdym razem całe ciało tylko inne ćwiczenia. A na Brzuch robie 4 razy w tygodniu Abs 2 i powiem wam szczerze powoli sie odsłania

_IvErSoN_

Wysłana - 28 marca 2008 11:06    Edytuj Cytuj
No tak ,sam niedlugo bede musial jakes wygodne buty zalozyc i te 3 razy w tygodniu pobiegac.

pozdrawiam

Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie ćwiczenie na boczki?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.