Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaki zestawik wybrać ??:)))

djmca

Wysłana - 08 lutego 2010 02:00    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Zakładam nowy temat w prośbe o pomocy w wybraniu odpowiedniego dla mnie zestawu suplementow i odzywek :)

Na sam początek dodam, iż zależy mi na:
-białku
-2 stacki kreatynowe
-witaminki
-carbo

Zastanawiam sie nad
Xpand, Horse Power, vita-min olimp, carbo biogenixa, albo nawet i treca

Cena do 400zł

Chodzi mi po głowie również Cell pump zamiast Xp, albo i nawet Storm+schock, jednak ten cykl zakonczylem niedawno po raz drugi i pragne cos nowego:) Xpanda brałem już, starą i nowa formułe, kiedyś ten stary ciekawie zadziałał na mnie wiec w jego strone sie kieruje, jak i rowniez Horse Power, po ktorym czułem swędzenie, fakt, nie pamietam już czy spore efekty byly, ale tesknie za tym mrowieniem i swedzeniem, oczywscie smak też mi przpadł do gustu:) Białko? sam juz nie wiem ;) moze dymatize elite, ostatnio skonczylem Ultimate Whey Protein :) ze stackow kreatynowych brałem juz, xpand, horse power, nanovapor, storm, shock, xpand stara formula, storma starego i nowego, no xplode(ten rowniez dobrze wposminam), nano x9, cell pump i kiedys tam mono chyba nawet treca:)

i po prostu juz nie wiem sam co wybrac :) oczywscie gainera zadnego nie chce, dalej lezy mi w szafce polowa mutantmassa, czyli z 3kg jeszcze, po prostu muuuuuuuuuuuuuuli mnie strasznie, wole porzadna szamke zrobic sobie niz to jesc:) Dieta oczywscie jest:) jednak na noc potrzebuje wrzucic sobie bialko do serków wiejskich albo twarozka:) moze prolongatum ? pamietam dobry smak miał :) truskawka

Co robisz w sylwestra .. ?
- klate i biceps xD

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 11:02 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

KOTC

Wysłana - 08 lutego 2010 11:02    Edytuj Cytuj
Białko VitaFit, Elite, MyoFusion.
Stacki mogą zostać takie w zasadzie każdy będzie dobry, Carbo tak samo bez różnicy-ale lepiej dostarczać węgle z jedzenie, nie jest to trudne. Witaminy dobre i w dobrej cenie Olimp Multiple.

[][][]--140kg--[][][]
Specjalista -

djmca

Wysłana - 09 lutego 2010 00:53    Edytuj Cytuj
a moze jakis stack kreatynowy do tego cos na pobudzenie ? np. no xplode ?? albo cos innego ?

- klate i biceps xD

KOTC

Wysłana - 09 lutego 2010 03:19    Edytuj Cytuj
Może być i Xplode w połączeniu z mono.

[][][]--140kg--[][][]
Specjalista -

djmca

Wysłana - 09 lutego 2010 10:33    Edytuj Cytuj
mono ???? dlaczego mono ?? jak wiem dobra kreatyna na poczatek, od dlugiego czasu zapomnialem o istenieniu jej :)

- klate i biceps xD

DEXTROZER

Wysłana - 09 lutego 2010 10:44    Edytuj Cytuj
jak nie mono to TCM, Oro
Specjalista -

Amentoris

Wysłana - 09 lutego 2010 10:47    Edytuj Cytuj
Monohydrat działa zawsze, nie zależnie od tego co wybierzesz najważniejsza jest kreatyna, a reszta to jedynie dodatki poza tym w połączeniu podanym przez KOTC-a do n.o. xplo. musisz coś dodać bo masz w nim zaledwie 1,2g kreatyny.

Mind is everything..
Ekspert -

djmca

Wysłana - 09 lutego 2010 11:17    Edytuj Cytuj
szczerze piszac :D wolalbym nie siegac juz po mono :)

a ten halo i nanovapor ?? ciekawe cos ?? nigdu nie probowalem, bo dla mnei to bylo za bardzo przereklamowane :/ tak samo jak massacra olimp kiedys... a pozniej na allegro tonami wyprzedawali to :D:D aby sie pozbyc jak najszybciej :)

gdybym mial wiecje srodkow pieniezny skusilbym sie na no xplode avpt i horse power :) mysle ze polaczenie bylo by dobre :)
storma i schocka juz nie chcem :) wogole po schoku ja nic nie czuje, wiec dla mnie starta pieniedzy :) wiecej energi czuje po wypiciu 100gr carbo ) to mnie rozpiera energia

a moze GASPARI SUPER PUMP 800g i SIZEON 1290g ??

- klate i biceps xD

Amentoris

Wysłana - 09 lutego 2010 12:01    Edytuj Cytuj
a ten halo i nanovapor ?? ciekawe cos ?? - anabolic halo lipa totalna, nano wersja europejska także, hamerykańska dobra.

kusilbym sie na no xplode avpt i horse power :) mysle ze polaczenie bylo by dobre :) - wręcz bardzo dobre.

a moze GASPARI SUPER PUMP 800g i SIZEON 1290g ?? - jak dla mnie badziewie, ale opinie na temat tego zestawienia, bardzo rozbieżne.

Mind is everything..
Ekspert -

djmca

Wysłana - 09 lutego 2010 13:57    Edytuj Cytuj
dzieki wszystkim za rady :) bede teraz myslal :)

- klate i biceps xD

Gulczasss

Wysłana - 09 lutego 2010 16:19    Edytuj Cytuj
xpand + no xplode polecam

Life is short - train hard!

Odpowiedzi jest na 8 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki zestawik wybrać ??:)))

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.