Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie potrzebuje rady, potym jak sie sparzylem na tri test 400 z prochemu chce na dniach wrzucic cos innego, wiem ze spora grupka ludzi siedzi na wyspach wiec moze wiecie co dziala dobrze? Musze sobie sprawic mix testa, masteron i propa bo troche przedluzam cykl.
Ja własnie miałem zakupić ten mix ale nie było więc kupiłem Test 400 z Bio-Chem Industries identyko skład działa jak trzeba tylko bolesne szoty, ale słyszalem ze wszystko z tej firmy tak ma, ale za jakies dwa tygodnie zaczynam ONERIP z pro.chem wiec zdam relacje.
1268577799000
DeDe_
Wysłana - 14 marca 2010 18:58
No ja polowalem na srodki sciroxxa duzo pochlebnych opinii ma, ale moje zrodla go niemaja :/ Mam dostep do ROHM, Mazatek, Black Widow, Lixus, Bio-Chem labs, Pro Chem, Bio Gen, ZMRC, Europharma i EFP jakies info z pierwszej reki ktore z nich kopie jak trzeba?
Znawca -
1268589532000
Luczyslaw
Wysłana - 15 marca 2010 20:56
Mialem cypionat z black widow - lipa. Albo zanizony w ch.. Meta EFP - dzialala jak trzeba. Ale Bi-test mysle ze byl zanizony.
1268683007000
jordanwlkp
Wysłana - 15 marca 2010 21:01
kiedys bilem cypka black widow i klepal nieziemsko... wiem,ze pojawily sie jakis czas temu walki BW...A nawet tej firmy juz ponoc nie ma celowalbym w cos innego... lixus ponoc dziala ok,
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1268683283000
DeDe_
Wysłana - 15 marca 2010 21:23
No kumpel bil test 400 lixusa i ledwo lazil po kazdym strzale, bol przeokrotny, wiec troche sie wacham...
Znawca -
1268684628000
jordanwlkp
Wysłana - 16 marca 2010 00:10
no to wybralbym cos innego ,albo cos polskiego
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1268694638000
DeDe_
Wysłana - 16 marca 2010 01:01
Jutro musze zamowic, zrobie jeszcze maly przeglad angielskich boardow i cos wybiore... gorzej niz z tym tri testem chyba juz trafic niemoge
Znawca -
1268697701000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 16 marca 2010 09:50
to kup apteke sus dobij ml cypa i masz mega mixa
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2010-03-16 09:50:43
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam
Ekspert -
1268729418000
DeDe_
Wysłana - 16 marca 2010 15:25
Pomsyl pierwsza klasa, szkoda ze podobnie calego cyklu nie polecialem, dzieki.