sniadanie - warzywa + jakies zboze (ryz,kasza)
2 sniadanie - jakies owoc sezonowe
obiad - ryba/drob + warzywa (w tym jakies straczkowe np soczewica)
kolacja - jakas salatka albo zupa
Nie gadaj ze byles u dietetyka i rozpisał Ci coś takiego

Widziałem jak wygląda profesjonalna porada u dietetyka i jest to kilka stron tekstu zawierających miedzy innymi dokłane menu na kilka kolejnych dni. Nie wydaje mi się że napisał Ci "jakas sałatka albo zupa"...i zamknął jadłospis w 4 posiłkach.
Albo chcesz sobie udowodnić kilka rzeczy i zrobić to tak jak trzeba na stałe albo chcesz wygrać jakiś zakład i powrócić do 130 kilo wagi żyjąc dalej tak jak do tej pory.
Jako że nie interesują mnie cele konkretnych osób

to:
Ile czasu po posilku powinienem rozpoczynac trening?
odp: możesz jak tylko poczujesz że nie masz przeciążonego żołądku i będziesz czuł komfort przy wysiłku...po posiłku typu owoc rozumiem że to natychmiastowo...
W czasie treningu cos oprocz wody?
Odp: nie trzeba
Jak duzo pic (przed/po/w trakcie treningu)?
Odp: Pamiętam że chyba na 2 roku miałem o nawadnianiu przy wysiłku ale to było dla sportowców i nic z tego nie pamiętam

pozatym były to dokładne ilości, procenty itd...amatorzy się tego nie trzymają a profesjonalistą wylicza (powinno się) to indywidualnie, więc... pić przed, po i w trakcie treningu. Norm nie ma ale nie martw się że co 5 minut wysiłku czeka Cie odwodnienie jak sie nie napijesz. Godzinny trening na siłce i przynajmniej na wypijam 1 - 1,5 l wody.
Po jakim czasie od zakonczenia treningu kolejny posilek?
Odp: po treningu możesz go od razu przygotowywać i zjesc.
Jakies spalacze tluszczu?
Odp: na początku nie ma sensu bo kasa zmarnowana...spalacz jest na etap w którym ciężko chudnie sie juz mając dobry trening i dobrą diete.
Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawę iż Twoje menu do niczego nie doprowadzi.