A więc jaki spalacz tłuszczu jest najlepszy przed porannym (kilka/kilkanascie min. po wstaniu? Czy moze lepiej zazywac na wieczor? Prosze o podanie kiedy co najlepiej zazywac? I czy jak jest ze wskazane jest branie na 2h przed treningiem i ja biegam rano to czy mozna wstac wczesniej, wziasc preparat i polozyc sie spac na jeszcze te 2h?   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 16   Waga: 80   Wzrost: 175   Obwód klatki: 100   Obwód ramienia: 34   Obwód talii: 000   Obwód uda: 60   Obwód łydki: 38   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 20%   Aktywność w ciągu dnia: rano trening-szkoła   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 3x tygodniowo trening interwałowy rano, 1x klatka, 1x biceps, 5x brzuch-abs2, 1x tydzień piłka na hali 1-3h. (treningi siłowe bez innych partii mięśniowych niestety przez najbliższe 2 meisiace tak zostana z powodu ograniczonego czasu z powodu egzaminów)   Odżywianie: tryb dnia niestety umożliwia tylko 4-5 posiłków dziennie   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: brak jakichkolwiek ograniczajacych mozliwosci treningowe i dietetyczne   Preferowane formy aktywności fizycznej: napisane w "uprawiane sporty"   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Chciałbym wprowadzić suple redukujace tluszcz. Do 50 zł. (mało niestety ale wiecej nie moge aktualnie)   Stosowane wcześniej diety: nic konkretnego, tylko ogolne zasady zywieniowe
A może jednak coś? Nie chce brać nic silnego ale jakiś srodek wspomagający spalanie tłuszczu i tez chodzi mi o uzyskiwanie większej ilości energii z tłuszczu... Coś co bede brać koło 1 miesiaca....
1204471139000
Skalar.
Wysłana - 02 marca 2008 16:52
Strata pieniędzy. Kup lepiej witaminy z olimpa.
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -
1204473161000
ziom111
Wysłana - 03 marca 2008 06:53
Ok. Mam nadzieje że sam trening interwałowy z rana pomoze zgubic troche nie potrzebnej masy. A od kiedy mozna brac te spalacze? OD jakiego wieku?
1204523633000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 03 marca 2008 06:58
21 lat z hiitem z rana bym nie przesadzał, choć przy Twoim zatłuszczeniu...
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl