Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Ktory z tych mixow byscie polecili? Osobiscie obstawiam pierwsza opcje. Prosze o opinie uzytkownikow ktorzy brali ktorykolwiek z tych trzech mixow. O efektach jak nie chcecie pisac tutaj prosze na PM-a. Kazda wartosciowa odpowiedz = sog. Wiem, ze sa tu jednak ludzie, ktorzy nie pomoga tylko dla soga, ale podziela sie doswiadczeniami zeby po prostu pomoc (mysle, ze nie tylko mnie, bo wiele osob po 1 cyklu nie wie co brac na spadki). Daje ankiete, ale prosilbym aby kazdy kto zaglosuje krotko napisal dlaczego zaznaczyl dana opcje. Z gory serdecznie dziekuje.
Cykl wygladal tak:
1-10 enan 300-350mg e4d w szczycie (poczatkowo 300mg e5d) 2-5 meta 20-30mg ed (10 dni 20mg, potem 10 dni 25mg i 10 dni 30mg)
Co do osiagow po (prawie) skonczonym cyklu (jeszcze ~2 tygdonie) to masa plus jakies 6-8 kg, sila do 30kg w duzych grupach. Co dziwne nie zalalo mnie wcale a wrecz podrzezbilo i dalo sporo czystego miecha co przy enanie i mecie mnie zaskoczylo (wy***ek nie bylo, polska jelfa wszystko). Ogolnie jestem bardzo zadowolony z cyklu, jedyne co to moglem od razu jechac 30mg mety ed przez 30 dni i enana od poczatku 300-350mg e4d. Po drugie opilem sie z 5 razy na cyklu dosc mocno, ale to moja sprawa i opinie nt. temat zostawcie dla siebie.
Dzieki Lodzianin, sog polecial. Brales tego stacka po cyklu? Mogbys sie podzielic spostrzezeniami? Mysle, ze pomoze to nie tylko mnie, ale rowniez innym osobom po pierwszym cyklu. Co do mono to brac najtansze czy inwestowac powiedzmy w inkospora?
Specjalista -
1268151024000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 09 marca 2010 17:12
możesz kupić najzwyklejsze
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268151140000
Nacjol255
Wysłana - 09 marca 2010 17:21
Dzieki raz jeszcze. Mam nadzieje, ze to bedzie dobry wybor. Po cyklu shock`a i storm`a + mono i odbloku podziele sie spostrzezeniami. Prosze o spostrzezenia i opinie rowniez innych. I co najwazniejsze: efekty. Wiem, ze ciezko napisac o efektach, ale chodzi mi o np. taka opinie jak:
"Wieksza pompa po tym i po tym do tego lepsza regeneracja i chec do treningow. Sila spadla tylko 5kg (nie spadla wcale), masa zostala".
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-03-09 17:22:34
Specjalista -
1268151678000
133mhz
Wysłana - 09 marca 2010 17:36
mam ten sam dylemat,niedlugo koniec cyklu a stakow tyle ze nie mam pojecia ktory wziac,za duzo tego
Los Zetas OFF<--- tak tu jest napisane 'off' kontuzja...
Specjalista -
1268152587000
karlos1232
Wysłana - 09 marca 2010 17:39
Dla mnie horse power najlepsza kreatyna do tego przetreningowka dobra i lecisz. N mnie shock zle dzialal ale strom niezly.
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1268152748000
Mumin222
Wysłana - 09 marca 2010 17:40
mesomorph lub jack3d + dobra dawka mono. do tego bcaa ew leucyna i bedzie mega.
na mnie shock, storm, x pand, cell pump nie dzially lepiej niz zwykle mono.shock pobudzal slabiej niz kawa.
supercharger z labrady zbiera tez dobre opinie.kolega bral wlasnie po cyklu i cwiczylo sie lepiej niz na bombie
ja bym jednak postawil na 1 opcje!
Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2010-03-09 17:42:33
Ekspert -
1268152815000
Nacjol255
Wysłana - 09 marca 2010 17:43
No to juz kurde nie wiem. Zaruzykuje chyba jednak i wezme storm`a, shock`a i mono. Karlos, moglbys napisac cos wiecej o tym horse power? Kto bral horse power jeszcze? Jakie opinie?
Mumin sog, Karlos, tobie nie wszedl.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-03-09 17:44:54
Specjalista -
1268153004000
karlos1232
Wysłana - 09 marca 2010 17:45
Jak komu te przedtreningowki, bylem w polsce i kupilem za 60 zlotych bo byla przecena noz IV a mysle jak dziadostwo to duzo nie strace i 2 miarki fajnie mnie klepalo teraz kupilem no xplode i nie jestem wogole zadowolony cale te bsn to jedna amerykanska plastikowa kiszka komercja i oszustwo.
Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2010-03-09 17:46:51
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1268153112000
133mhz
Wysłana - 09 marca 2010 17:47
a na mnie no expolde dzialal swietnie,opracowalem kilka opakowan juz..ale nitrix tej firmy juz gorszy
Los Zetas OFF<--- tak tu jest napisane 'off' kontuzja...