Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaki spalacz - prośba

Masterion

Wysłana - 16 marca 2010 13:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Jestem na redukcji 1,5 miesiąca jak na razie. Zleciało ze mnie w ciągu 4 tygodni z 95 na 89kg. Od około 2 tyg waga stoi w miejscu mimo, że manipuluje jedzeniem. Zmniejszyłem ilości i nadal stoi w miejscu. Możliwe, ze coś spada, ale nieznacznie - w takim tempie spadło by jakieś 1-2kg w miesiąc. Zależy mi na trochę szybszej redukcji, dlatego też pytam jaki spalacz byście mi polecili. Kiedyś używałem thermo speed extreme z olimpu, coś spadło ale mało.

Wzrost - 180
Waga - 89
Wiek - 20

EDIT:
zapomniałem dodać:
Dieta oczywiście jest, redukcyjna

Dodam, że 4x w tygodniu jestem na siłowni, planuje zacząć biegać jak się trochę pogoda poprawi (w ciągu 2-3 tyg - w miedzy czasie może jeszcze coś zleci, nie chce uszkodzić stawów).

Kiedyś polecano mi dymaburn extreme, zauważyłem, że zawiera johimbine - nie wiem jak by to się na mnie odbiło ale generalnie nie choruje na to, co uwzględnia się w skutki uboczne johimbiny.

Macie jakieś propozycje? Czy może dymaburn to dobry wybór? Dobrze by było coś w miarę taniego i efektywnego.

Z góry dzięki!

Zmieniony przez - Masterion w dniu 2010-03-16 13:45:45

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 14:06 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dj-bartas

Wysłana - 16 marca 2010 14:06    Edytuj Cytuj
Zacznij biegać! Jeśli po miesiącu biegania i diety nie zauważysz zmian wtedy pomyśl o spalaczu.

Masterion

Wysłana - 16 marca 2010 14:17    Edytuj Cytuj
okej. zakładając, że będzie słabo i żeby dopomóc później co polecicie? na chwile obecną czysto teoretycznie

Aras84

Wysłana - 16 marca 2010 14:21    Edytuj Cytuj
to jak wtedy nie będzie szło to się wtedy pomyśli

tematów o spalaczach jest mnóstwo, poszukaj trochę a zobaczysz co jest poelcane

Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2010-03-16 14:22:49
Specjalista -

Masterion

Wysłana - 16 marca 2010 14:31    Edytuj Cytuj
czytałem, że dla bardziej początkujących TSE, dymaburn i trochę później scorch. ale potrzebuje czyjejś rady. z tego co czytałem to scorch jest droższy więc odpada. kiedyś zakładałem podobny temat, ale byłem przed dietą i treningiem. Ktoś mi polecał dymaburn, ale jak napisałem w poprzednim poście nie wiem jak bym reagował to jedno, a drugie jak z jakością. Niby ma dużo głosów w opiniach, ale czekam na czyjeś propozycje.

aha. generalnie biegałem z tydzień ale pogoda popsuła plany z bieganiem, dlatego teraz na razie nie biegam. poza tym nie chciał bym przy takiej wadze uszkodzić stawów biorąc pod uwage, że na 'trasach' jest jeszcze dość ślisko i łatwo o jakieś niekontrolowane kroki co by dodatkowo narażało stawy. - jakiś rok lub dwa temu miałem dość długoterminowy problem z kostką i podejrzewam, że z większym obszarem stopy stąd moja troska o stawy

Zmieniony przez - Masterion w dniu 2010-03-16 14:32:42

Aras84

Wysłana - 16 marca 2010 14:35    Edytuj Cytuj
jak żal Ci tych 30 czy 40 zl różnicy między dyma burnem a scorchem to skąd weźmiesz kasę na diete, pozostałą suplementacje itp?
Specjalista -

Masterion

Wysłana - 16 marca 2010 14:43    Edytuj Cytuj
nie to, że mi żal. nie stosowałem ani scorcha ani dyma burn. więc jeśli dymaburn może być równie dobry jak scorch to niepotrzebnie bym wydał te 30 czy 40 zł więcej. dlatego o to wszystko pytam. dieta i budżet na nią swoją drogą.

Aras84

Wysłana - 16 marca 2010 14:50    Edytuj Cytuj
tse,dyma burn, scorch
w takiej kolejności według mnie
później możesz wskoczyć na narkotyczne wynalazki pokroju vipera, czy ripped freaka
Specjalista -

Masterion

Wysłana - 16 marca 2010 14:56    Edytuj Cytuj
dzięki, w takim razie jeszcze poczekam, poobserwuje czy coś się będzie działo. jeśli nie to zdecyduje się chyba na dymaburn extreme.

oprócz tych trzech wymienionych są jeszcze jakieś godne polecenia, przetestowane i nazwijmy to ulubione spalacze? ofc słabsze niż 'narkotyczne' :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki spalacz - prośba

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.