Hej a wiec nie wiem ajki paln sobei ulozyc bylem na redukcji zgubiłem 12 kg siła spadła i bym chciał zeby wróciła spowrotem moze byc tak Poniedziałek Plecy Wtorek Triceps i Biceps Środa wolne Czwartek Klata Piątek wolne Sobota Nogi i barki Moze byc taki plan   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 19   Waga: 75   Wzrost: 178   Cel treningowy: siła   Staż treningowy na słowni: 9 miesiecy   Uprawiane inne sporty: ---   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): silka w domu dobrze wyposarzona   Dieta: jest   Przeciwskaznania medyczne: brak   Zażywane suplementy: brak
Z połtora mięsiąca temu maiłem splita 3 dniowego i efekty byly nawet teraz od tego 1.5 miesiaca wszystko robiłęm hantlami i inne cwiczenia a teraz mysle na tym splitem zpowrotem co był.
1242405221000
ziomlogos
Wysłana - 15 maja 2009 18:36
a nie zastanawiales sie nad jakims innym rodzajem splita ??
np partia 2x w tyg, dora/dol , push/press itp ??
sa to bardzo dobre systemy a warto probowac roznych zeczy i badac organizm
Ewentualnie przy twoim stazu wystarczy 2 zestawy o sredniej intensywnosci... Takie 'wymozdzone' planiki na 4 zestawy sa dobre, ale przydadza ci sie w dalszej drodze jak bedzie juz ciezko
zdr.
MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"
Ekspert -
1242406640000
ziomlogos
Wysłana - 15 maja 2009 18:58
dokladnie a awet dzielil bym treningi push/press (lub cos z tej rodziny [przod/tyl , gora/dol])