Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaki gaz pieprzowy wybrac dla dziewczyny.

anonym_21

Wysłana - 22 lutego 2005 11:29    Edytuj Cytuj
Aha wracając do francuskiego gazu bo widzę, że teraz tego się czepiłeś. Poszukam później dla ciebie rozmowę z innego sportowego forum na jego temat. Akurat ten gaz jest gazem paralużującym i jest potrzebne na niego zezwolenie. Można na giełdzie kupić za 60zł. To dowiedziałem się na innym forum. Cenę znam z giełdy bo pytałem się o nią osobiście.

Pozdrawiam!

Pozdrawiam!

SFD FIGHT CLUB

"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."

_Knife_

Wysłana - 22 lutego 2005 11:35    Edytuj Cytuj
Nie ma na rynku gazów paraliżujących! CS i CN są łzawiące.
Specjalista -

Kicius

Wysłana - 22 lutego 2005 12:16    Edytuj Cytuj
To jest mój ostatni post w tym temacie.
Żadnej dalszej dyskusji nie podejmę.

Zarzuty braku kultury olwam, przez te parę lat i tak wykazywałem się anielską cierpliwością. A dziś czuję się bardzo kiepsko, jestem na zwolnieniu i mam wszystko w d...

"Możesz podać mi jakiś sensowny dowód na to, że gaz pieprzowy jest skuteczniejszy od CS."
------------------------
Podałem kilka linków, jakbyś przeczytał chociaż jeden z nich, nie zadawał byś tego pytania. Po to są linki, by nie strzępić gęby po próżnicy.

"Ty mówisz ciągle o gazach biologicznych a gaz biologiczny wydaje mi się nie oznacza gaz pieprzowy"
-----------------------------
Wydaję to się obiad na stołówce zakładowej od 13:00 do 14:00.
Gazy biologiczne - rmg z biologicznym środkiem obezwładniającym.
Środkiem drażniącym w nich jest OC (oleoresin capsicum) - zwany potocznie olejkiem pieprzowym. Substancją czynną jest kapsaicyna.
Choć ty pewnie i tak nic z tego nie rozumiesz. A mi wisi co tobie się wydaje.

"Aha wracając do francuskiego gazu bo widzę, że teraz tego się czepiłeś. Poszukam później dla ciebie rozmowę z innego sportowego forum na jego temat."
-----------------------
Jeżeli tam piszą tacy fachowcy jak ty to oszczędź sobie szukania. Jakoś przeżyję bez tej wiedzy. Ignorancja czasem jest wielkim szczęściem.

"Akurat ten gaz jest gazem paralużującym i jest potrzebne na niego zezwolenie. Można na giełdzie kupić za 60zł."
-------------------------------------
To ciekawe czemu jeszcze Al Kaida o tej giełdzie nie wie. A jaka tam jest substancja aktywna? Kolego, francuskie gazy mają najwyższe dostępne na rynku stężenie sa czyli 2% - 2% CS. I choćby Ci na giełdzie mówili cuda wianki - to lepiej tego nie powtarzaj. Bo handlarz z giełdy, albo twój kolega z pracy nie są dla mnie autorytetami.
Jeżeli masz dostęp do takiego paraliżującego gazu - zrób zdjęcie tego co jest napisane na opakowaniu, albo podaj w poście. Przekonamy się.
Na 99,9 % to CS w większym niż inne dostępne na rynku stężeniu.

Piramidalną bzdurą w twojej wypowiedzi natomiast jest tekst o pozwoleniu.
Podaj mi proszę na podstawie jakiego artykułu ustawy o broni to wymyśliłeś.

"To dowiedziałem się na innym forum."
------------------
Ciekawe czy moderator to czytał?

Gdybyś przeczytał linki które podałem, bądź jeśli np. nie znasz angielskiego poprosił byś o przetłumaczenie bądź omówienie, przeczytał linki polskie i zrozumiał co jest w nich napisane, a twoja, lepsza wiedza umożliwiłaby Ci podważenie podanych w nich informacji, oszczędzilibyśmy sobie emocji.

A ty po prostu, jak zwykły leniwy gamoń, wypisujesz bzdety, od których chce mi się już rzygać. I robisz to w którymś z kolei poście, nie bacząc na to co piszą inni.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

EOT

So give it up you bloody sods you'll not be getting laid
And the sooner that you're out the door the sooner we'll be paid
Specjalista -

anonym_21

Wysłana - 22 lutego 2005 13:48    Edytuj Cytuj
Odpowiem tak:
-Nie jestem ekspertem, nie uważam się za takiego i nie napisałem, że nim jestem.
-Niewiem czy moderator tamtego forum to czytał i niemogę określić wiarygodności wypowiedzi forumowiczów.
-Więc przetłumacz mi opis z angielskiego.
-Co do mojego zdania na temat gazu pieprzowego a CS jest takie jak powiedziałem. Zdanie mam takie gdyż doświadczenia pokazało mi, że efekty lepsze były po gazie CS. Z tego co czytałem (oczywiście kiciuś zaraz się doczepi, że czytałem niekompetentne źrudła) to gaz biologiczny jest stosowany głuwnie z tego powodu, że lepiej działa na osoby pod wpływem alkocholu bądz narkotyków.
-Kolejna sprawa to nie obrażaj mnie bo ja nie obrażam ciebie. Słowa gamoń wymawiaj przed lustrem jeśli musisz.
-Powiedz mi w którym poście wypisywałem bzdury??
-Nie pisz o której wydają obiady na stołuwkach bo to nie jest miejsce na takie informacje.
-Jak chce ci się żygać to żygaj i też o tym na forum nie informuj.

Pozdrawiam!

SFD FIGHT CLUB

"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."

InQu

Wysłana - 22 lutego 2005 18:46    Edytuj Cytuj
Ok,kicius dzieki za linki ,Anonym -thx za rady ,jakby ktos jeszcze wiedzial gdzie w warszawie jest military shop..;) ( czy w centrum handlowym na bemowie caly czas aktualny?)

Kiedy zaczynasz walke to niezaleznie od wyniku ,jestes przegrany...

SoullaY

Wysłana - 24 lutego 2005 13:59    Edytuj Cytuj
Witam was wszystkich jestem tu zupelnie nowy wiec hcialem narazie napisac cos o gazach ja uzywam 20ml niemieckiego TW1000 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42468822 jest moim zdaniem bardzo git poniewaz kumpel stal przedemna i sam chcial zebym go tym spsikal "wiec chcesz wiec masz"stal z hmmm 3 m odemnie i niedostal tym mocnym strumieniem tylko mgielka ktora opadala!!i momentalnie zadzialalo:] koles az kleknal z przerazenia i bulu momentalnie poszlismy do kibla i zanuzylem glowe w umywalce letniej wody to nie byl dobry pomysl ;P po okolo 15 min moczenia glowy poszedl do domu wieczorkem przyszedl jeszcze do mnie i mial cale czerwone oczy i jeszcze go lekko pieklo :) jak myslecie dobry gaz?? i o co chodzi z tym OC na zdjeciu widac na butelce pisze na samym dole w takiej gwiazdce to jest skrut od jakiegos olein capri cos chyba tak to szlo THX I NArX

zapraszam na stronke poswiecona moej pasji:D

lanek

Wysłana - 20 maja 2009 02:07    Edytuj Cytuj
Ja tydzień temu użyłem TW 1000 40-50 ml(pieprzowy-zelowy), co prawda "psiknąłem" napastnika 3x, chyba pół butelki wytraciłem ale efekt był taki, że usiadł na krawężniku i się nie podnosił :P. 10 minut później widziałem go w tym samym miejscu w tej samej pozycji, więc mogę polecić ten gaz.

p.s. co do wypowiedzi kolegi wyzej to nie wierze w tą "chmurkę opadającą z odległości 3m". Ja musiałem poprawić typowi bo po pierwszym użyciu (ok. 1-1.5m) nie wygladal jakby to na nim zrobilo jakies specjalne wrazenie ale moze to rowniez zalezec od napastnika.

słaby 56

Wysłana - 21 maja 2009 08:15    Edytuj Cytuj
Przez 4 lata chyba gość zdążył wybrać gaz dla dziewczyny...Patrz na daty i zapoznaj się z regulaminem forum.

Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2009-05-21 08:16:03

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Specjalista -

Dedis

Wysłana - 24 czerwca 2009 23:26    Edytuj Cytuj
ja mam jedno szybkie pytanko :)

który gaz z tych trzech wziąść dla dziewczyny właśnie?
1.KOLTER GUARD 300 ŻEL
http://jardb.pl/019gazobronnykolterguard300-p-412.html
2. RED PEPPER ŻEL
http://jardb.pl/025gazobronnyredpepperel40ml-p-419.html
3. Gaz KO JET
http://www.commando.sklep.pl/produkt,138,artykuly.html

pozdrawiam

słaby 56

Wysłana - 25 czerwca 2009 00:11    Edytuj Cytuj
Ja bym polecał,żebyś nie brał trzeciego z listy gazu...

Dla siebie,po przeczytaniu opisu gazów wybrałbym drugi gaz(ale papier i klawiatura przyjmuje każdy opis,a realia mogą być inne).Nazwa pierwszego producenta gazu jest najpewniejsza i najbardziej renomowana wśród tych 3 rodzajów gazu,który podałeś.

Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2009-06-25 00:13:03

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 4 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki gaz pieprzowy wybrac dla dziewczyny.

Strony:  pierwsza  1  2  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.