Szukałam jakiegoś tematu o gazach, ale nie znalałam albo jestem ślepa. Jeżeli jest to nie obrażę się za usunięcie A więc do rzeczy, ostatnio zastanawiam się nad zakupieniem sobie gazu, tylko nie mam pojęcia jaki :( Niestety muszę chodzić do pracy przez nieoświetlone okolice, szwędają sie tam różne podejrzane typy. Można się nieźle przestraszyć, jak nagle zza ciemności wyjdzie jakiś pijaczek albo pies. Dlatego chciałabym kupić sobie gaz i na pewno poczułabym się bezpieczniej. Ale nie mam pojęcia, który byłby najlepszy Wiem, że są dostępne: paraliżujące, żelowe i pieprzowe. Który najlepszy? Za odpowiedzi oczywiście sogi Pozdrawiam
,,Skoro człowiek nie ma stałych cech i będzie tym, czym sam siebie zrobi, to zawsze może być czymś więcej niż jest. Stąd wniosek=niech będzie czymś więcej.''
Zasadniczo ze względów bezpieczeństwa ( napastnika więc automatycznie i twojego)a zarazem skuteczności sugeruję zakup gazu opartego na OC jako substancji aktywnej -czyli po prostu, dobrego (więc pewnie droższego niż te najtańsze ) gazu pieprzowego.
Było trochę ostatnio takich tematów, ale w związku z faktem, iż niektóre skończyły się pyskówkami i moim wymądrzaniem się, myślę, że ten link Ci wystarczy.
So give it up you bloody sods you'll not be getting laid And the sooner that you're out the door the sooner we'll be paid
Specjalista -
1110385697000
kiri_kiri
Wysłana - 09 marca 2005 18:21
Coś nie tak z tą stonką Hmm akurat nie chodziło mi o tapety na kmórkę ani graficzne smsy.
,,Skoro człowiek nie ma stałych cech i będzie tym, czym sam siebie zrobi, to zawsze może być czymś więcej niż jest. Stąd wniosek=niech będzie czymś więcej.''
So give it up you bloody sods you'll not be getting laid And the sooner that you're out the door the sooner we'll be paid
Specjalista -
1110389274000
kiri_kiri
Wysłana - 09 marca 2005 18:44
Chyba cosik niedobrego się dzieje z moim kompem, bo najpierw wyświetliła mi sie jakaś stronka z tapetami na komórki :/ Drugi raz jak kliknęłam na link pojawiła się właściwa strona o gazach, a po chwili pojawiło sie takie coś http://ssl34.tripod.com/ To ja już nie wiem
1110390247000
Kicius
Wysłana - 09 marca 2005 18:51
Spróbuj zatrzymać ładowanie strony jak sie pojawi tekst.
Specjalista -
1110390664000
kiri_kiri
Wysłana - 09 marca 2005 18:56
eh nie da rady :( już kilka razy próbowałam, szybko przeskakuje na inny adres :/ za wiele nie zdążyłam przeczytać, tylko tyle, że nie mozna nikogo zabić gazem, ale to wiedziałam Jeszcze pokombinuję :)
1110391003000
Kicius
Wysłana - 09 marca 2005 18:58
Ja zdążam , ale może mam łącze wolniejsze. Informatyk ze mnie w każdym razie żaden. Może kto inny pomoże.
Specjalista -
1110391093000
kiri_kiri
Wysłana - 09 marca 2005 19:16
Niestety nie da sie nic zrobić, za szybko przeskakuje :/ Ale trudno, dzięki za chęci :D jako jedyny się zainteresowałeś więc sog :D Znalazłam dwie ciekawe stronki, ale druga ma za długi adres i nie mogę jej wkleić. Może komuś się przyda [http://www.arobron.pl/index.php/cPath/65_66] Poszukam coś dla siebie :D
1110392163000
Annun So
Wysłana - 09 marca 2005 20:12
kiri kiri wiesz coproponuje nie tam zaden gaz a pieprz w sprayu to dziala
1110395550000
kiri_kiri
Wysłana - 09 marca 2005 21:15
He a pieprz w sprayu różni się czymś od gazu pieprzowego? Bo już się pogubiłam, a tak w ogóle to jestem zielona i chyba sobie jednak psa obronnego kupię