Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaki dobrać ciężar do treningu przedramion ???

Zakar

Wysłana - 03 lipca 2005 13:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
Chciałem sie dowiedziec jaki ciezar dobrac do cwiczen przedramion (robie uginanie nadgarstkow nachwyt i podchwyt). Jaki ciezar i ile powtorzen ? Tzn jaki ciezar ma byc zeby ile powtorzen zrobic ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2005 13:48 
W większości przypadków polecamy:

Ostrovit - WPC 80

CENA: 43.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_YaKuZa_

Wysłana - 03 lipca 2005 13:48    Edytuj Cytuj
Przeciez to zalezy od Twoich przedramion co z tego ze Ci napisze 30 kg skoro dla Ciebie bedzie za duzo.

Powtórzenia 15-25 CIezar napewno podchwytem bedziesz wiecej brał

Ekspert -

Mag69

Wysłana - 03 lipca 2005 14:23    Edytuj Cytuj
A ja proponuję Ci dorzucić nawijanie na linke-masakra jak dla mnie i to ćwiczenie musze miec obowiązkowo.Nie przesadz z cięzarem-na początek radze naprawdę minimalen 1kg lub trochę więcej-ręce wyprostowane przed siebie i nawijasz linke na jakiś drązek i odwijasz.Staraj sie miec ręce prosto i nie opuszczaj za nisko-to ważnejak zrobisz 3 razy góra dół góra dół góra dół to będziesz wiedziałó dlaczego taki mały ciężar-z biegiem czasu go zwiekszaj oczywiscie i staraj się o kilka nawinięc więcejPowodzenia i pozdro

_YaKuZa_

Wysłana - 03 lipca 2005 14:26    Edytuj Cytuj
To dobre cwiczenie :]

Ja wczoraj skrecałem szafe itp Meble wogule to mnie bolą przedramiona bo sie nawkrecałem tych srubek od cholery

Ekspert -

wuder

Wysłana - 03 lipca 2005 14:38    Edytuj Cytuj
Ja od niedawna zacząłem wykonywać nawijanie linki z ciężarkiem i to ćwiczenie naprawdę jest świetne :] W serii łączonej, najpierw uginanie nadgarstków podchwytem a następnie nawijanie daje uczucie, że za chwile rozerwie mi przedramiona

wuder

_YaKuZa_

Wysłana - 03 lipca 2005 14:46    Edytuj Cytuj
Uwazaj zeby Ci sie rozstepy nie zrobiły

Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki dobrać ciężar do treningu przedramion ???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.