Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam do Was takie pytanie jak najlepiej wykorzystac 11 strzalow omnadrenu 250 ?? Podam wam swoj cykl na jakim chcialbym jechac ;] 1 tydzien - 1 strzal - juz po 2 tydzien - 2 strzaly 3 tydzien - 2 strzaly 4 tydzien - 1 strzal 5 tydzien - 2 strzaly 6 tydzien - 2 strzaly 7 tydzien - 2 strzaly Mam 11 ampolek powiedzcie jak najlepiej bylo by je rozlozyc ?? Moglbym wziac jeszcze 100 mietka ruskiego ale jak to polaczyc i czy dobrze jest laczyc omnadren z metanabolem ?? z gOry dzieKi
wypelnij profil a napewno ci pomozemy!!!!!! a jak cos to zglos sie na gg:4625528 to pogadamy@@@@@@@@@
JESTEM BOGIEM ;)
1054703658000
Herkules13
Wysłana - 04 czerwca 2003 08:47
jak wyżej - najpierw profil potem staż treningowy, który to cykl, z czego składały się poprzednie - ogólnie mówiąc jak najwiecej informacji
pozdro
Siła i Honor, bracie.
Siła i Honor, bracie.
Znawca -
1054709265000
SFD
Wysłana - 04 czerwca 2003 15:12
A wiec tak : t0 jest moj pierwszy cykl mam do wykorzystania obecnie 6 strzalow omki, myslalem o zamowieniu jeszcze jednej paczki czyli pieciu ale chyba jak na pierwszy cykl wystarczy 6 . Moge tez zamowic do tego metanabol (ruski) chyba ze ktos jest z bialegostoku i moze mi zalatwic cos lepszego np. (polskiego) gdyz zalezy mi na czasie poniewaz jestem po 1 wstrzyku. Co do stazu treningowego to nie zaciekawie to wyglada ;/ trenowalem z przerwami dluzszymi i po kilka miesiecy . Chcialbym sie dowiedziec jakie do tego dolaczyc witaminy, oslonki itd ogolnie wszystko z g0ry dzieki ;)
Kox jesT r0x ;)
1054732354000
SFD
Wysłana - 05 czerwca 2003 01:37
Dajcie rade no ;) pakery ;]
Kox jesT r0x ;)
1054769832000
SFD
Wysłana - 05 czerwca 2003 12:12
rozpisalem ci sie na temat co jeszcze chdesz wiedziec!