Witam! Chcialem sie poradzic Was co polecacie na cykl. Obecnie jestem w połowie brania Monohudrytu kreatyny olimpa 1250,i Gain Bolic. Biore narazie 2 tygodnie i okolo 3kg juz przyszło. Cykl planuje na 4 tygodnie wiec jeszcze dwa,puzniej wyjezdzam i jakis miesiac puzniej mam zamiar wziac jakis nastepny cykl masowo siłowy, co polecacie?? Na kreatynie pierwszy cykl,staz okolo 1,5roku, dieta-słabo ale staram sie uzupelniac i jesc z głową.
4 Tygodnie poniewaz wypadł wyjaz w góry,,, a po 2 tygodniach przerwy mógł bym dalej brac przez jakies dwa tygodnie te krete/? Czy juz poczekac i nowy cykl?? Kilka osób mówilo ze 4 tygodnie starczy jak na 1-cykl.
1201642923000
oley92
Wysłana - 29 stycznia 2008 22:52
no jak cie sytuacja zmusza to skoncz. to co zostanie moze byc do nastepnego cyku
Ok, Dziekuje Bardzo za szybką odpowiedz. Jeszcze jedno pytanko, Ten Cell Pump'a mam brac tak jak dotychcasz z mono,a moge brac do tego Gain Bolica czy juz odpada?? Jakas alternatywa dla tego cyklu czy raczej tylko to z takich w miare sensnownych i odpowiednich na drugi cykl??
1201644017000
oley92
Wysłana - 29 stycznia 2008 23:06
taki cykl jest b.dobry na 2 cykl. Możesz brać do tego gainera. Ale pamietaj ze podstawa to dieta
Jak zawsze :) A tak dla jasnosci to jak dlugo mam miec ten cykl?? Zeby nie bylo ze za krótk badz za dlugo?? Stosowac sie do dawkowania z opakowania?? Tak na marginesie. Mam 178cm i waze 85kg(okolo), mam lekki "brzuszek" i zwiazku z czym jest cos co by mi pomoglo przepalic to?? Czy cykl-masa i aeroby?
Zmieniony przez - tybkins w dniu 2008-01-29 23:21:40
Witam ponownie!! Wlasnie tydzien temu skonczylem cykl, i jestem nawet pozytywnie nastawiony do efektów. Mam pytanko bo tutaj kolega polecal Cp+mono, a co myslicie o tym abym wziol znowu sano Mono?? (mozliwie inne ew, jakie??) Pozdrawiam serdecznie