Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaki Cykl po kreatynie?? na mase+siłe

tybkins

Wysłana - 29 stycznia 2008 22:34    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!
Chcialem sie poradzic Was co polecacie na cykl. Obecnie jestem w połowie brania Monohudrytu kreatyny olimpa 1250,i Gain Bolic. Biore narazie 2 tygodnie i okolo 3kg juz przyszło. Cykl planuje na 4 tygodnie wiec jeszcze dwa,puzniej wyjezdzam i jakis miesiac puzniej mam zamiar wziac jakis nastepny cykl masowo siłowy, co polecacie??
Na kreatynie pierwszy cykl,staz okolo 1,5roku, dieta-słabo ale staram sie uzupelniac i jesc z głową.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 stycznia 2008 22:38 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

oley92

Wysłana - 29 stycznia 2008 22:38    Edytuj Cytuj
A czemu tak krótko teraz cykl?
Tylko 4tygodnie?

NA następny raz może być np Cell Pump + mono
Znawca -

tybkins

Wysłana - 29 stycznia 2008 22:42    Edytuj Cytuj
4 Tygodnie poniewaz wypadł wyjaz w góry,,, a po 2 tygodniach przerwy mógł bym dalej brac przez jakies dwa tygodnie te krete/? Czy juz poczekac i nowy cykl?? Kilka osób mówilo ze 4 tygodnie starczy jak na 1-cykl.

oley92

Wysłana - 29 stycznia 2008 22:52    Edytuj Cytuj
no jak cie sytuacja zmusza to skoncz. to co zostanie moze byc do nastepnego cyku
Znawca -

tybkins

Wysłana - 29 stycznia 2008 23:00    Edytuj Cytuj
Ok, Dziekuje Bardzo za szybką odpowiedz.
Jeszcze jedno pytanko, Ten Cell Pump'a mam brac tak jak dotychcasz z mono,a moge brac do tego Gain Bolica czy juz odpada??
Jakas alternatywa dla tego cyklu czy raczej tylko to z takich w miare sensnownych i odpowiednich na drugi cykl??

oley92

Wysłana - 29 stycznia 2008 23:06    Edytuj Cytuj
taki cykl jest b.dobry na 2 cykl. Możesz brać do tego gainera. Ale pamietaj ze podstawa to dieta
Znawca -

tybkins

Wysłana - 29 stycznia 2008 23:08    Edytuj Cytuj
Jak zawsze :) A tak dla jasnosci to jak dlugo mam miec ten cykl?? Zeby nie bylo ze za krótk badz za dlugo?? Stosowac sie do dawkowania z opakowania?? Tak na marginesie. Mam 178cm i waze 85kg(okolo), mam lekki "brzuszek" i zwiazku z czym jest cos co by mi pomoglo przepalic to?? Czy cykl-masa i aeroby?

Zmieniony przez - tybkins w dniu 2008-01-29 23:21:40

oley92

Wysłana - 29 stycznia 2008 23:22    Edytuj Cytuj
6-7 tygodni

dawokwanie:

rano na czczo 5g mono
przed treningiem porcja CP

dni NT:

rano na czczo 5g mono
w porze treningu porcja CP
Znawca -

tybkins

Wysłana - 18 lutego 2008 11:23    Edytuj Cytuj
Witam ponownie!! Wlasnie tydzien temu skonczylem cykl, i jestem nawet pozytywnie nastawiony do efektów. Mam pytanko bo tutaj kolega polecal Cp+mono, a co myslicie o tym abym wziol znowu sano Mono?? (mozliwie inne ew, jakie??) Pozdrawiam serdecznie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki Cykl po kreatynie?? na mase+siłe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.