Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jaka kreatyna aby tanio?????????

SFD

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:01    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Przeczytalem ze kreatyna w proszku jest tansza od tej w tabletkach a np. OLIMP KREATYNA POWDER 500g jest za ok. 127zl i starcza na m-ac a KREATYNA 1000 OLIMPU 90tabletek jest za 66zl i tez starcza na m-ac wiec jak to jest??? wychodzi mi ze tansza jest ta w tabletkach. I jakiej firmy sa najlepsze suplementy takie jak kreatyna i HMB?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:13 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

esp3ranza

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:13    Edytuj Cytuj
*WEIDER*- Kreatyna - 500g - 75,00
*NUTREND*- Kreatyna - 500 g - 78,00 to sa w proszku
kreatyna w proszku jest lepsz jest szybciej wchlaniana przez organizm
jesli chodzi o firmy to wiada MULTIPOWER HI-TEC MLO SCITEC NUTRITON chociaz zdania sa podzielone ;) ale wiekszosc poleca te firmy ;)

...:::esp3ranza:::...

Siła i piękno są darami młodości.
...:::esp3ranza:::...
Znawca -

Ravenlord

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:14    Edytuj Cytuj
nie kupuj w tabletkach.
polecam multipowera lub inkospor 500g sproszkowanej w cenie 105zl na polskim bodubuildingu.
zawartosc powinna wystarczyc na 2 cykle miesieczne.

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Lalka

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:18    Edytuj Cytuj
Olimp ma 200 tabltek po 1 gram czyli 66zł płacisz za 200 g kreatyny. Przykładowo za 300g ( czyli o 50g więcej) kreatyny w proszku z firmy Ultimate Nutrition zapłacisz 57 zł. To co wychodzi taniej ?

Znawca -

SFD

Wysłana - 26 sierpnia 2002 14:22    Edytuj Cytuj
a produkty olimpu nie sa dobre? jesli kupie ta kreatyne 1000 90 tabl. to tam pisza zeby brac 3-6 tab dziennie to starczy? Czytalem tez ze podobno w proszku lepiej sie wchlania ale to mala roznica, bo i tak i tak jesli dojdzie do zoladka to kwasy to szybko rozpuszcza.

Ralut

Wysłana - 26 sierpnia 2002 15:01    Edytuj Cytuj
Moje zdanie na temat kreatyny Hi-Teca w kapsułkach jest jak najbardziej pozytywne!!! Brałem ją i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Polecam ją.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaka kreatyna aby tanio?????????

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.