Jestem w miare wyrzebiony i chce nabierac suchej masy miesniowej , jednoczesnie sprobowac wyrzezbic sie bardziej i zredukowac tluszcz do minimum. Jaki rodzaj diety bedzie dla mnie najlepszy?? pytam tylko o rodzaj(np. wysokobialkowa itp) , reszte sobie sam uloze. Jakie powinno byc zapotrzebownie bialka, wegli i tluszczow na 1KG masy ciala?? a i jak obliczyc ilosc tluszczu[%] w ciele?? pozdro.
dziekuje, a co jesc rano, przed treningiem, po, wieczorem?? pytam , kiedy glownie wegle , kiedy bialko, tluszcze.
1255195610000
Thats_Nice
Wysłana - 10 października 2009 19:28
wegle wal rano i po treningu..
bialko zawsze , tluszcze tez (oprocz posilku po treningowego)
Nosił wilk razy kilka - ponieśli i wilka.
1255195702000
kamil567
Wysłana - 10 października 2009 21:29
no ok to tak mam , z tym ze po treningu mi wypada ze zjem 2,8 gr tluszczu ale taka mala ilosc chyba niczego nie zmieni co?? mi i wegle przed snem tez mi wypadaja , moze byc ??
1255202982000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 10 października 2009 21:32
nie zaszkodzi ale jeśli masz trening wieczorny ww są niezbędne
ta dieta to jakaś padaka że się tak wyrażę ... popatrz na jakąś poprawioną i zaznajom się ze zdrowymi nawykami jakie funkcje pełnia tłuszcze w organiźmie i warzywa ? zrób to na spokojnie jutro i nie śpiesz się
a tyle nad tym siedzialem:/ widocznie nie nadaje sie do zrobienia sobie diety, bo kompletnie nie wiem co ja mam tu zmienic, gdzie dodac warzywa i za co, nie wiem.