Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1453 razy
słowa kluczowe: zrzucić 
Autor

Jak zrzucić 10 kg???

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 20:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanie mój kumpel chce po prostu schudnąć. Chodzi 2 razy na siłownię w ciągu tygodnia + jeden dzień w domu. Warzy 90 kg przy 190 cm wzrostu. Chciałby zrzucić 10 kg tłuszczu. Co mu polecacie?? Omijając diete. Myśli nad therma pro (gdzie ja można dostać!!!???) lub nad clenbuterolem (z tym raczej niebędzie problemu ale troche drogie). Chyba ze moze coś innego ale podobno w HMB i inne lepiej nie ładować kasy. Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki.

>>> ..:: Created by SEBEK. All rights reserved. ::.. <<<

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2004 20:11 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zyz

Wysłana - 05 lutego 2004 20:11    Edytuj Cytuj
Bez diety polecam moze maczete z jakiegos sklepu i upier***** ten tluszcz ? co wy myslicie ze bez diety sie da ot tak 10 kg zrzucic ? jezu..mam nadzieje ze zmieni sie wasze nastawienie przeciez te srodki nie sa cudotworcze trzeba im pomagac ! - DIETA + AEROBAMI + TRENINGIEM.

Co do clena - bosh - lepiej niech wezmie therme - clen to jest niezla jazda - mialem z tym mala stycznosc - nie polecam chodzilem naladowany, rece sie trzesly itp.

DIETA + AEROBY + SUPLE = sukces

Niech kolega nad tym pomysli.

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Znawca -

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 20:20    Edytuj Cytuj
Ja nie powiedziałem że on nie stosuje odpowiedniej diety. Stosuje ja ale nie zabardzo spada mu tkanka tłuszczowa. A chiałem żebyście mu doradzili czy moze sobie coś do niej wziąść na szybszą stratę tkanki tłuszczowej. A jeżeli chodzi o tą therme to gdzie ja można dostać. jak wogóle gdzieś można???

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 20:41    Edytuj Cytuj
znalazłem coś na alegro ale niewiem czy sie opłaca /onet.allegro.pl/show_item.php?item=20874068 jest to wogóle dobre???

zyz

Wysłana - 05 lutego 2004 21:26    Edytuj Cytuj
hm...jak nie dziala to widocznie sa jakies bledy w diecie - niech sei zglosi do dzialu odzywianie.

Mozesz dostac conajwyzej Thermala - u c****a albo na sfd :) - wiec ciezko nie jest - ale spiesz sie :)

www.pajacyk.pl

Znawca -

SFD

Wysłana - 05 lutego 2004 21:29    Edytuj Cytuj
Ja tam tez chcialem troche tluszczu zgubic - okazalo sie, ze wystarczy odrobine planowac sobie pozywienie i tluszczyk sam skapuje!

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 21:45    Edytuj Cytuj
ok dzięki może go przekonam

zyz

Wysłana - 05 lutego 2004 22:32    Edytuj Cytuj
Btw....to co znalazles na allegro = swietny sprzet :) therma prolaba :)
Jakby kolega mial juz wybierac pomiedzy thermalem a therma to niech wybierze to z allegro.

www.pajacyk.pl

Znawca -

Grafik

Wysłana - 05 lutego 2004 22:36    Edytuj Cytuj
Thermal i Therma to to samo - nawet skład taki sam mają ...

Fotograf, fotoreporter - potrzebujesz PROFESJONALNEGO fotografa??? - gciepiel@wp.pl

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 22:49    Edytuj Cytuj
A czy cena jaką chce ten gość za to nie jest troche zagórowana??? Bo niezabardzo się oriętuje??

SebekTT

Wysłana - 05 lutego 2004 22:59    Edytuj Cytuj
I jeszcze jedno pytanie czy ta wyżej wymieniona różni się czymś o tej onet.allegro.pl/show_item.php?item=20880640 w końcu 16,50 taniej czyżby inny skład???

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak zrzucić 10 kg???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.