Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
przeciętny ochraniacz załóżmy na piszczel z gąbką w jakimś sklepie sportowym czy na allegro kosztuje no gdzieś z 30zl
a ja proponuje wam 2 świetne rozwiązania 1 dla ludzi którzy maja talent do robienia różnych rzeczy a drugi dla leniuchów którzy mają pieniądze ale nie tak wielkie jak 30zl (w przypadku 2 ochraniaczy na piszczele 60zl)
a więc ten 1 to sprawdzony sposób przez mego kolegę sam na tym jedzie
poszedł do sklepu z materiałami(bądź do krawca też powinien mieć) i zakupił taki materiał jak jest gumka w bokserkach 1mx1m wyciął z tego prostokąt i na środku wziął gąbkę ze starego tapczana i wszył następnie na maszynie ładnie obszył i zszył tak by odpowiadało kształtowi nogi wyglądało to jak walec ale bez pokrywki u góry i dołu
a 2 sposób jest prostszy ale wymaga nakładu finansowego niewielkiego ale zawsze poszedłem raz do Castoramy z rodzicami patrze ściągacz nie wiem na co przymierzyłem bach pasuje na piszczel łokieć kolano itp ale to ściągacz jest wiec można kupić go koszt około 8zl ale my chcemy ochraniacz wiec poszedłem kupić taka gąbkę szarą nie pamiętam nazwy wystarczająco twarda bym nie czuł uderzenia ale nie za twardą by mnie nie bolało i tak oto kosztem granicy 12 zł miałem piękny ochraniacz