Autor

Jak zaplanować 2gi cykl kreatynowy ?

Pedro17

Wysłana - 25 marca 2005 00:27    Edytuj Cytuj
witam
jestem teraz na 1 cyklu kreatynowym.Wszystko mam zapiete ale efekty narazie słabe w sumie bo po 25 dniach poszło jakies 2 kg ale bedzie lepiej:)
Planuje juz nasteony cykl tak mniej wiecej we wrzesniu.
I tu mam dylemat.Bo załozyłem sobie ze najpierw zrobie 6-8 tyg cykl na cellpump lub creafusion a pozniej suplementacja stała przez 3-4 miechy zwykłym mono.Czy to dobry pomysł?Co lepsze cp czy creafusion i czy porcej 665g(cp) creafusion(500g) starcza na cykl bo na takie opakowania mnie stac wyłacznie

-Tora-

Wysłana - 25 marca 2005 09:08    Edytuj Cytuj
Po obecnym cyklu zrob przerwe ok 2 miesiace i wystartuj z CP.

Jedno opakowanie 665g starczy na pelny cykl biorąc 2 dawki w dzien treningowy i 1 w dzien nietreningowy.

I narzekaj na male przyrosty, niektorzy robia 2kg w 2 miesiące

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

Pedro17

Wysłana - 25 marca 2005 22:36    Edytuj Cytuj
spodziewałem sie lepszych rezultatow ale coz.Moze bedzie lepiej.
Czym sie rozni creafusion od cellpump?Czy to inne rodzaje kreatyny?
I czy to dobry pomysł po cyklu z nimi jechac suplementacja stałą na mono?
Nie bedzie słabszego działania mono po dawce cellpump?
A za 2 miesiace ciezko cos zaczac bo wakacje nadchodza.Trzeba spalac tłuszcz ktory sie nazbierał a i nie pic w lato tez niełatwo

-Tora-

Wysłana - 26 marca 2005 10:04    Edytuj Cytuj
CP i CF nie wiele sie roznia, sa to stacki kreatynowe oparte na jabłczanie kreatyny. CP ma minimalnie wiecej jabłczanu i nizsza cene, skłaniał bym sie bardziej w jego strone.

Mozna jechac stale na mono ale tak czy tak po cyklu CP/CF proponuje zrobic przerwe minimum tyle ile trwal cykl i dopiero ruszyc znowu z cyklem kreatynowym.

Dzialanie mono z czasem slabnie i jego dzialanie to juz zalezy od tego ile przeszedles cykli na nim.

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak zaplanować 2gi cykl kreatynowy ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.