Witam, Chciałbym się z kolegą zapisać na kickboxing, mamy po 17 lat, ćwiczymy na siłowni parę miesięcy i mam pytanie czy jest sens zacząć trenować kickboxing, czy nie jest za późno ?
nie macie szans już nic osiągnąć i nic z was nie będzie bo zadajecie głupie pytania zamiast zapieprzać na trening.
1219944762000
Przemokrk
Wysłana - 28 sierpnia 2008 19:39
Od trzech lat od kiedy przeglądam to forum pojawiają się te durne pytania . Wydaje mi sie że najlepiej by bylo zeby wogole na nie nie odpowiadać bo ich autorzy chca tylko zwrócić na siebie uwage . Zresztą jak napisałeś postanowiliście się zapisać czyli juz postanowione tak czy siak po co jeszcze pytasz
1219945142000
Marcin_VB
Wysłana - 28 sierpnia 2008 20:12
Panowie ( i Panie ) gdyby nie takie osoby to nie mieli bysmy co robic na tym forum
Zeby nie bylo, ze spamuje odpowiem na pytanie chociaz temat byl walkowany w dziale setki razy.
Tak jest sens zaczac trenowac oraz laczyc silownie z SW. Przy dobrej diecie i treningu na silowni nie bedziecie mieli problemow z lapaniem masy
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
Specjalista -
1219947137000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 28 sierpnia 2008 23:15
Myślę zresztą, że po paru latach treningów zmienią się priorytety i ocena tego co uważacie w fizyczności za najważniejsze
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie