Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak z tymi tatuażami na dwa trzy lat???

Ratyn

Wysłana - 10 lipca 2004 20:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanie czy moze ktoś ma lub jest zorientowany na temat tych tatuaży na dwa trzy lata mam dopiero 15 lat i jeszcze rosnę mam w planie zrobić sobie tatuaż ale za jakieś 2,3,lata więc pomyślałem że taki na krutko mi sie nie rozmaze do puki nie zrobie sobie prawdziwegp.

Nie sztuką jest bić sztuką jest się bronić nierobiąc napastnikowi krzywdy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2004 05:06 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

niuniaaa

Wysłana - 11 lipca 2004 05:06    Edytuj Cytuj
Tatuaż, który znika po pięciu latach? Owszem - jest to możliwe. Technika wykonywania tzw. biotatuażu polega na wprowadzaniu barwnika nieco płycej, niż ma to miejsce w przypadku tatuażu tradycyjnego - na głębokość 0,2-0,8 mm. W tej technice stosowane są wyłącznie barwniki pochodzenia naturalnego. To w połączeniu z głębokością nakłucia gwarantuje czasowe wyblaknięcie i - w efekcie - całkowite zniknięcie tatuażu. Uwaga! Jeżeli decydujemy się na wykonanie biotatuażu, musimy być szczególnie ostrożni. Nie można go wykonywać byle gdzie, warto wybrać renomowane studio. Chodzi o to, że barwnik może zostać wprowadzony zbyt głęboko - a decydują o tym dziesiąte części milimetra. Jeżeli tak się stanie - za sprawą niewprawnego tatuatora lub wadliwego sprzętu - po kilku latach rysunek może być równie wyraźny, jak świeżo po wykonaniu. Jeżeli wzór nam się podoba - nie ma problemu. Ale jeśli znudzeni rysunkiem z utęsknieniem oczekujemy momentu jego zniknięcia - problem jest, i to duży - tym większy, im większy jest tatuaż. Z kolei w przypadku, gdy biotatuaż został wykonany poprawnie i z żalem obserwujemy jego blaknięcie - nie ma problemu żadnego. Poprawienie wzoru to kwestia chwili i nie wiąże się z żadnymi utrudnieniami - poza kolejną wizytą w stu-
diu tatuażu.

niuniaaa

Wysłana - 11 lipca 2004 05:08    Edytuj Cytuj
ale po jakis dwoch latach tatuaz ten wyglada ponoc okropnie, jest rozmazany i w ogole nieestetyczny! wiec moze lepiej poczekac te kilka lat...

Ratyn

Wysłana - 11 lipca 2004 20:53    Edytuj Cytuj
Dzięki oczywiście sog>........

Lipaa

Wysłana - 11 lipca 2004 21:21    Edytuj Cytuj
Tatuaż znikający - fajna zabawa dla pozerów i narcyzów.

Ratyn

Wysłana - 11 lipca 2004 21:31    Edytuj Cytuj
A może to dobry pomysł bo jak chcesz troche urosnąć w szeż to ci się troszke rozmaże..no chociaż zawsze mozna poprawić..

Lipaa

Wysłana - 12 lipca 2004 20:35    Edytuj Cytuj
sory ninja heh

bienias

Wysłana - 12 lipca 2004 22:40    Edytuj Cytuj
prawdziwy sie nie rozmaze napewno. a jak duzo urosniesz to są do tego poprawki przeciez.

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

Raymond

Wysłana - 13 lipca 2004 19:10    Edytuj Cytuj
niunniaa piękna jesteś słoneczko ty moje :P

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda&copy; =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia&copy; =-
Znawca -

KLIMO

Wysłana - 15 lipca 2004 02:04    Edytuj Cytuj
Siema,tez sie interesowalem takim tatuazem bo jak chcialem zrobic mialem 15 lat lecz ze moj ojciec robil sobie dziare na rece to i ja zrobilem tatuaz na stale i nie zaluje mimo ze w wieku 15 lat nie powinienem tego robic zrobilem to....mam tatuaz na nodze wiec narazie nie martwie sie ze dostene rozstepow na nim czy cos a na 18 czyli za 2 lata i tag chce wytatuowac cala lydke wiec jest ok....zalezy gdzie chcesz zrobic ten tatuaz to ejst bardzo istatne...i jak rosniesz nie rob na stale tylko poczekaj kilka lat....ja odkad zaczalem chodzic na silownie przestalem roznac i mam 180 cm wzrostu tylko:(POZDRO z NY

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!

niuniaaa

Wysłana - 15 lipca 2004 15:42    Edytuj Cytuj
Raymond! dziekuje bardzo za mile slowa!

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak z tymi tatuażami na dwa trzy lat???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.