Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 25617 razy
słowa kluczowe: wyszczuplić 
Autor

Jak wyszczuplić uda?

nasa85

Wysłana - 10 września 2005 22:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kolezanka prosila mnie o pomoc
W dziecinstwie byla gruba lecz w wieku 16-18 schudla (nie stosowala diety ani areobow) ale jej nogi pozostaly dalej grube (obecnie 173cm, 72cm w pasie i waga kolo 65kg biodra 108cm wiek 21lat)Chodzi mi o to jaka diete powinna zastosowac i jakie cwiczenia robic zeby zgubic kilka cm od pasa w dol. Myslalem nad NHE i biedaniem 3 razy w tygodniu po 60min. CKD odpada bo nie ma czasu na silownie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 września 2005 21:52 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 września 2005 21:52    Edytuj Cytuj
standardowo zacznij od tego http://www.sfd.pl/temat160598/
dieta zbilansowana o ujemnym bilansie kalorycznym ~-500kcal/dz.;
godzinne bieganie dla nowicjooszki odpada - niech koleżanka zacznie od krootszych sesji aerobowych 3*30 min. i nie od biegu, a raczej marszobiegu;
co więcej dobrze by było gdyby włączyła jednak trening siłowy - choćby w postaci minimoom, jakim są 2 sesje treningowe w tygodniu

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

nasa85

Wysłana - 19 września 2005 19:30    Edytuj Cytuj
Grasik sog

nasa85

Wysłana - 29 września 2005 19:49    Edytuj Cytuj
Kolezanka trenuje juz 2 tygodnie z Twoimi zaleceniami Grasik ale efekty sa odwrotne niz zalozone- schudla ale tylko gora(poznaje po ubraniach) Co zrobic zeby schudla tez na nogach.

p.s I jeszcze pytanie odemnie- ciekawi mnie czy cwiczenia na klatke na silowni(lub aerobowe) u dziewczyn powoduja zmniejszenie biustu

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 września 2005 20:20    Edytuj Cytuj
Kolezanka trenuje juz 2 tygodnie z Twoimi zaleceniami Grasik ale efekty sa odwrotne niz zalozone
trenooje dopiero 2 tygodnie

schudla ale tylko gora(poznaje po ubraniach) Co zrobic zeby schudla tez na nogach.
kontynuuować plan; dopiero po kilku tygodniach (umownie), jeśli coś nie idzie z naszymi oczekiwaniami, powinno się korygować plan, a nie skakać co tydzień bądź dwa z diety na dietę i z planu na plan; klooczem do sookcesu jest między innymi konsekwencja w działaniu

I jeszcze pytanie odemnie- ciekawi mnie czy cwiczenia na klatke na silowni(lub aerobowe) u dziewczyn powoduja zmniejszenie biustu
mogą acz nie mooszą; wszystko zależy od stosoonku tkanki łącznej do tłooszczowej, z ktoorych to zboodowane są kobiece piersi (pomijając tk. grooczołową); jeśli u kobiety przeważa tkanka tłooszczowa, to jakakolwiek redookcja ogoolnej zawartości tkanki tłooszczowej w ciele odbija się roownież na rozmiarze bioostu

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

kometa

Wysłana - 30 września 2005 20:03    Edytuj Cytuj
ćwiczenia na nogi: http://www.sfd.pl/temat62831/ polecam

Szpinak żrę - chudnąć chcę :D

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak wyszczuplić uda?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.