Co zrobic zeby to sie wreszcie zagoiło... ???
Co zrobic zeby to sie wreszcie zagoiło... ???
- 23 383 spalonych kg tłuszczu
- 27 059 zbudowanych kg mięśni

Abdel Adrian
Siłownia w której ćwiczę: http://www.sfd.pl/temat158046/
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Najlepsza jest maść Triherpine, ale jest jednocześnie najdroższa (jest to generalnie lek przystosowany do opryszczki w przypadkach okulistycznych, a jak wiadomo leki do oczu są bardzo starannie testowane, dobrej jakość, etc.).
Jeśli wirus herpes simplex:) często nie daje Ci spokoju, poproś lekarza o przepisanie Heviranu. Są to tabletki, które zminimalizują w przyszłości powroty choroby lub przynajmniej załagodzą jej przebieg. Tylko uwaga, Heviran żeby w ogóle zadziałał trzeba przyjmować codziennie przez kilka miesięcy!
...Only thing to do is jump over the moon...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
on nie wysusza a hamuje rozw wirusów !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
niestety problem z zimnem mam baaaardzo czesto i wlasnie vratizolin mi zawsze pomaga --> tzn wysusza i robi sie strupek, na ktory trzeba pozniej uwazac.
stosuje sie go w ciężkich opryszczkach, przez kilka-kilkanascie dni.
a normalnej postaci acyklovir lub dentovir miejscowo.
jest tu gdzieś mój post o opryszczce.
Heviran można stosować we wszystkich przypadkach, przede wszystkim nawracających.
Stosowany przez kilka miesięcy zmniejsza ryzyko nawrotów, chociaż w praktyce te nawroty występują, ale dużo mniej nasilone.
Wiem, bo mi mama (jest lekarzem) kiedyś dała do łykania Heviran, bo miałam nawracające opryszczki, a które wcale nie były jakoś specjalnie silne.
...Only thing to do is jump over the moon...