Stwierdziłem że przydałoby się coś takiego do wymiany informacjii jak walczymy;) Kazdy moglby potem spprobowac opisanego stylu na treningu, wiec pytam jak walczycie? jestescie defensywni czy ofensywni? szybcy czy wolni? wiecej kopiecie czy uderzacie? niech każdy napisze cos o sobie;)
przeważa postawa agresywna ruchliwa sporo zbić i uników nie lubię przyjmować na gardę chyba że w ostateczności , kopnięcia na odległość lub na dojście pięściami a tak to najlepsze ciosy te precyzyjne w określone miejsca ciała np:sierp w skroń ,prosty w nos lub oko, front w klatę i tak dalej ...
1210888561000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 16 maja 2008 00:45
Bardzo mieszany mam styl, trochę chyba przypomina Ruskich. Generalnie ruchliwy, częsta zmiana pozycji, atutem zawsze były nogi.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
cały czas chodzenie na nogach. wyczuwanie przeciwnika na początku, później już raczej ofensywa.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
1210892716000
d0l4r99
Wysłana - 16 maja 2008 09:00
Sporo uników, zejść, szybkość, zarówno pojedyńcze szybkie ciosy, jak również serie, zarówno na brzuch, jak i na głowę.
1210921202000
BaNgOuT
Wysłana - 16 maja 2008 09:45
Jako, że jeszcze nie walczyłem (za mały staż) na razie tylko zadaniówki z lewą reką i nogą.
Często robie uniki, zbicia potem uderzam z kontrataku. Gdy sam wykonuje jakiś ruch, łatwo mnie przewidzieć bo jestem pospinany jak koszula na guziki, ale czasem się udaje fajnie wejść z front kickiem lub lewym prostym.
Mam pytanie do was, co będziecie robić przez wakacje jak nie będzie treningów? Zamierzacie ćwiczyć sami w domu, czy wybieracie się na jakiś obóz?
Ja będę się rozciągać, biegać i na worku ćwiczyć Obóz to fajna sprawa, ale niestety brak dofinansowania Chyba, że UE da?
"W granicach państwa w jakim przyszło nam żyć; ludzie żyją żeby pić i piją żeby żyć".
1210923944000
searme
Wysłana - 16 maja 2008 13:23
Ofensywa zdecydowanie, bo w obronie się gubię Mocne strony to szybkość, dobre zwody, refleks, walka nogami + proste i na tym się zawsze starałam bazować. No i niezłą mam chyba pracę na nogach, taniec pomaga
Zmieniony przez - searme w dniu 2008-05-16 13:24:06
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
1210936995000
d0l4r99
Wysłana - 16 maja 2008 15:08
Mam pytanie do was, co będziecie robić przez wakacje jak nie będzie treningów? Zamierzacie ćwiczyć sami w domu, czy wybieracie się na jakiś obóz?
Jak w wakacje i tak zapewne będę miał treningi, oczywiście mniej intesywne ze względu oczywiście na przerwę PZB w lipcu. No i na pewno obóz sportowy.
1210943303000
Wolfpack
Wysłana - 16 maja 2008 15:55
szczelna garda, lewy prawy + lewy sierp ( standard ) do tego kocham lowkicki których jestem maniakiem, często zmieniam pozycje i lubie zaskakiwać lewą nogą uderzaną na głowę - ot cały ja
1210946159000
Czakulek
Wysłana - 16 maja 2008 22:52
a jak macie walkę to raczej patrzycie w oczy przeciwnika czy raczej na jego ręce ?
Daj z siebie wszysttko, zanim powiesz basta.
1210971149000
MattKK
Wysłana - 16 maja 2008 23:33
Czakulek - ja jakoś na szyję patrzę - tak mi najłatwiej - widzę całą sylwetkę przeciwnika.
A walczę raczej defensywnie, klocek ze mnie i za wolny jestem do szybkich akcji, aczkolwiek lubię przeskoczyć, zmylić i kopnąć na głowę, bądź straszyć kopnięciem na głowę i walić lowkick.
Nie mam takiego problemu, u mnie są treningi, do tego darmowe
Zmieniony przez - MattKK w dniu 2008-05-16 23:34:17