Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak spalić tłuszcz na udach ?

mawertyg

Wysłana - 05 marca 2010 21:42    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam !

mam taki mały problem, otóż chciałbym zacząć jakis porządny trennig na mase, przydałoby sie bo mam 188 cm wzrostu a waże zaledwie 70 kg,
lecz problem jest taki że mam grube uda i chciałbym spalić na nich troszkę tłuszczyku, ogólnie w tej okolicy, pytanie brzmi jak to pogodzić z treningiem na masę ?? Da się? jeśli tak to jaka dieta i w ogóle z tego co się już wcześniej naczytałem na uda i pośladki i ogólnie na nogi to bieganie / rower wtedy sie spali tłuszczyk lecz ja ja mam bardzo specyficzny problem bo chce tylko w tych miejscach ten tłusczyk spalic
CZy da sie to pogodzić , proszę o pomoc !!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 marca 2010 22:14 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

vasque

Wysłana - 05 marca 2010 22:14    Edytuj Cytuj
Jeśli chcesz się odtłuścić to trening na rzeźbę, ale nie da się zrzucać miejscowo tłuszczu, to organizm decyduje skąd go spali. Przy twojej wadze i wzroście nie bawiłbym się na razie w aeroby i redukcję. Zrób porządny trening na masę żeby zmniejszyć dysproporcje między górną i dolną częścią ciała (ale pamiętaj żeby nogi też ćwiczyć)

no pain, no gain

mawertyg

Wysłana - 05 marca 2010 22:27    Edytuj Cytuj
dzieki za rade , ale czy mógłbyś mi jeszcze polecic jakis konkretny rozkład treningu, ale tak żeby najbardziej rozwinęła się klatka czyli ( najbardziej mi na niej zależy ) nie raz a 2 w tyg bo wszędzie gdzie patrze to zawsze tak samo:

Poniedziałek:
klatka + triceps

Środa:
plecy + biceps

Piątek:
nogi + barki

vasque

Wysłana - 05 marca 2010 22:33    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi o zwykłego splita to nie chcę nic radzić bo dawno temu uznałem ten rodzaj treningu za mało wydajny. Nie wiem jak z twoim stażem ale jeśli chodzi o masę to zawsze będę polecał HST. Jak jesteś zainteresowany zapraszam do działu "Alternatywna droga", znajdziesz tam wszystko co musisz wiedzieć. bless.

no pain, no gain

Mobies

Wysłana - 10 marca 2010 22:05    Edytuj Cytuj
mam pytanie ile robic seri i powtorzen jesli chodzi o cwiczenie nog aby je wyrzezbic?

4 serie po 20 ruchow moze byc? i np. 5 cwiczen

czy wiecej powtorzen?

np.

przysiady z sztanga na barkach 4 x20
wykroki 4x20
prostowanie na maszynie 4x20
uginanie na maszynie 4x 20
wspiecia 4x20

moze byc taki plan na nogi aby je wyrzezbic?plus np.basen

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak spalić tłuszcz na udach ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.