Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1935 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Baza klubów Sztuk Walki
Jak się skutecznie bronić sztuki / rodzaje walki? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: skutecz bronić sztuki rodzaje walki
Autor "Jak się skutecznie bronić sztuki / rodzaje walki?"   

luki_luki_
 Wysłana - 16 grudzień 2008 18:07        | zgłoś naruszenie regulaminu

ostatnio pewny koleś caly cza mnie denerwuje ale nie wiem czy bym go pokonał w walce nie chce się upokorzyć ;) bo ma znacznie większą mase odemnie dlatego prosiłbym o sposób jaim mógłbym go pokonać...

''W walce najważniejsze jest mieć coś w głowie... a potem w mięśniech;)''

przyznaj SOG'a

Gwjazdor
 Wysłana - 16 grudzień 2008 18:41      [zgłoszenie]

Poskarż się pani

mówie co wiem - wiem co mówie
dużo wiem więc dużo mówie

przyznaj SOG'a

luki_luki_
 Wysłana - 16 grudzień 2008 18:46      [zgłoszenie]

gwjazdor no wiesz XDXD........jak ty tak robisz to nie znaczy że ja też;pppppppppppppp

''W walce najważniejsze jest mieć coś w głowie... a potem w mięśniech;)''

przyznaj SOG'a

słaby 56
 Wysłana - 16 grudzień 2008 19:01      [zgłoszenie]

To nie gość Ciebie denerwuje,tylko Ty reagujesz gniewem,zdenerwowaniem na jego teksty,prowokacje,czy zaczepki.Jeśli ma większą masę,a Ty nie masz wprawy w walkach,no to nie masz szans i łatwo zbierzesz oklep.Szukasz rady jak go pokonać?Z partyzanta przywal mu jakimś twardym kijem w łeb(to żart oczywiście)

In hoc signo vinces <56 KS> - [www.pajacyk.pl] -
[www.combat-1.pl]

przyznaj SOG'a

Witch King
 Wysłana - 16 grudzień 2008 19:55      [zgłoszenie]

Jeśli nie jesteś w stanie go zignorować albo gościu jest wyjątkowo nachalny to najlepszym rozwiązaniem jest pójście do dyrektora, pedagoga, wychowawcy, lub ... rodziców
Podstawową wadą tych rozwiązań jest to że możesz zostać nazwany konifdentem frajerem kapusiem itd. itp.....
NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM!
Lepiej być kapusiem niż gnojkiem do bicia ;)
Jeśli masz czas to zapisz się na jakieś pełnokontaktowe sporty walki z dużą ilością sparingów typu boks, kick-boxing, muay thai.
Jęśli masz gdzieś w okolicy jakąś siłownię to odwiedzaj ją i trochę przypakuj.
Jest też trzecia możliwość wymagająca hartu ducha silnej woli i nerwów - zakumpluj się z nim

Być silnym, znaczy być pożytecznym...

przyznaj SOG'a

Gwjazdor
 Wysłana - 16 grudzień 2008 19:55      [zgłoszenie]

To w takim razie mamie Oczekujesz, że ktoś Ci tutaj napisze jakich chwytów/ciosów masz użyć żeby wygrać?

przyznaj SOG'a

Witch King
 Wysłana - 16 grudzień 2008 20:03      [zgłoszenie]

Taa... super mega hiper technike po której koleś wykorkuje lub połamie wszystkie kończyny.
Najlepiej jeszcze taką którą można pokazać przez internet.
Dobrze radzę zastosuj się do rad zawartych w moim poprzednim poście

Być silnym, znaczy być pożytecznym...

przyznaj SOG'a

Gwjazdor
 Wysłana - 16 grudzień 2008 20:30      [zgłoszenie]

Więc pozastawiaj pułapek (wilcze doły, linki potykające, kolce, miny przeciwpiechotne) i zapamiętaj gdzie je zostawiłeś, podejdź, kopnij go w jaja (ale nie za mocno żeby za długo nie leżał i mógł Cię zraz pogonić) i szybko s******laj omijając pułapki. Najlepiej zastaw ich kilka żeby mieć pewność gdyby którąś ominął lub niezadziałała. Do tego czasu trenuj sprinty.

przyznaj SOG'a

Norwid KKK
 Wysłana - 16 grudzień 2008 20:33      [zgłoszenie]

Trenuj cios wirującej korby od STAR'a

A tak serio - pełna ignorancja, pamiętaj, jesteś mądrzejszy i pokarz mu to. Prawdziwym zwycięstwem nazywamy to, które odniesione zostało bez prymitywnej agresji i przemocy.

A jeszcze poza tym, to polecam Karate Kyokushin Wesołych Świąt

"Na chvj mi kaloryfer, skoro mam kocioł grzewczy? "

przyznaj SOG'a

Rafalsky89
 Wysłana - 16 grudzień 2008 20:40      [zgłoszenie]

Jest jeszcze jeden sposób mozesz użyć starodaniej techniki walki zawartej w prehistorycznej księdze atarego miszcza(podkreslam to slowo) zwanego nie huhącza sowa. Ogolnie polega ona na codziennym skupiani sie podzasz szorowania toalety z g....n. dzieki temu nabierzesz indywidualenj motywacji i nie samowitej siły niedzwiedzia syberyjskiego :P

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przyznaj SOG'a

Orashi
 Wysłana - 17 grudzień 2008 13:24      [zgłoszenie]

Ja bym proponował z zasadzki. Obserwuj go, musisz wiedzieć gdzie i której godzinie wychodzi z domu. Gdy już będziesz wszystko wiedział i znał jego tygodniowy rozkład z miesięcznym wyprzedzeniem przystąp do ataku. Musisz być nieuchwytnym jak ninja! niemalże niewidzialny, bezszelestny. Przeciwik nie może wiedzieć że go śledzisz. Gdy wyczujesz właściwy moment, z zaskoczenia zaatakuj go ciosem w plecy z dyńki. Po czym kopnij go w jaja z całej siły i jak najszybciej uciekaj przez pole pułapek które zastawiłeś wcześniej.

Prawdziwymi zwycięzcami są ci, którzy zwyciężają w walkach życia codziennego.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak się skutecznie bronić sztuki / rodzaje walki?

Strony: 1 2

<< Kimono do karate / kickboxing/box w Głogowie(dolnośląskie) >>

Podobne: JAKIE SZTUKI WALKI MOżNA TRENOWAć W SłUPSKU? CO POLECACIE? | sporty walki w Łodzi | Skuteczność danej sztuki walki? Jaki styl wybrać? | Sztuki walki w Siedlcach | Jakie odzywki do sztuk walki?? co Polecacie ?? | Anatomia sztuk walki - dyskusja

Warto przeczytać: maksymalne dawki odżyewek | nadmiar tluszcu w organizmie | masturbacja przed trenningiem | magnus zestaw | vitamin shot | czy mi zmaleje po sterydach | bery/t bery/89 | praca instruktor kulturystyki Warszawa i okolice | mateusz dziedziech | Mitotropin Gaspari Nutrition | marzena kelton | Mad_Human | dieta białkowa i mięsna | kopiko89 | Plecy puma | multipower baton | nutrimeal | L Tyrozyna | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL