Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak się zmotywować do... odżywiania?

junkier

Wysłana - 12 stycznia 2007 06:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Hej wam,

Dziwny mam ostatnio czas w żywocie marnym. Nie mam problemu z treningiem... Biegam, pływam, od czasu do czasu macham sztangą.

Problem w tym że ostatnio to co w siebie wrzucam w postaci pokarmu w porównaniu z tym co się powinno to jest coś takiego, jak byście porównali kosmetyki marki hipermarket a np. perfumy Dolce&Gabbana.

Nie wiem jak to jest że ciągnie mnie w stronę hamburgerów, ciastek, kebabów, cukierków, hot dogów etc.
Jak jestem na miescie to zamiast wstąpić do baru mlecznego i coś tam zjeść ciągnie mnie (niczym popęd seksualny) do fast fudowej budki.

Mieliście taki okres u siebie a jak tak to jak sobie z nim poradziliście?
Sam próbowałem sobie mówić że niszczysz efekty pracy treningowej, ale to bywa silniejsze ode mnie... Tylko myśl o ooostrym hamburgerze czy kebabie i już stoje pod budką.

Ps. Nie jestem w ciąży

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:11 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cinqg

Wysłana - 13 stycznia 2007 16:11    Edytuj Cytuj
Nie jestem tam zadnym specjalista,ale poradzilem z tym sobie w bardzo "prosty sposob".To sie nazywa silna wola.Wkrecilem sobie ze moje miesnie nie urosna jesli bede jadl jakis syf i prosze!!:) Pewnie ze czasem zjem sobie jakas zapiekanke, pizze, czy jakis syficzny produkt,bo przeciez nie jestem kulturysta zadnym.Ty tez mozesz czasem sobie na takie cos pozwolic ale od czasu do czasu.Pomysl sobie ze Twoje zdrowie na tym ucierpi...wkrec se jakis film :p

Dracco69

Wysłana - 13 stycznia 2007 18:20    Edytuj Cytuj
Jest tylko jeden sposob aby sie zmusic do odzywiania :] a mianowice nie zryj przez tydzien... po tym tygodniu nie bedziesz potrzebował zadnej motywacji :d

Arbeiter

Wysłana - 13 stycznia 2007 21:42    Edytuj Cytuj
jedz dużo zdrowego jedzenia o niskim indeksie glikemicznym,do tego zdrowe tłuszcze i w ten sposób zmniejszych efekt łaknienia i nie będzie cię ciągnęło do budki.

Co TY zrobiłeś dla realizacji planu??

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 14 stycznia 2007 01:23    Edytuj  Cytuj
geba w miche i zryj

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]

Gruby92

Wysłana - 14 stycznia 2007 10:39    Edytuj Cytuj
ja mam tak ciągle ale jak pomysle o sylwecie np. Dexter Jacksona to odrazu rezygnuje z fast foodów itp. i biegne do domu i micha z ryzem i kurczakiem i jem. ;D

Semper Fidelis.
Wielka Polska na wieki!
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak się zmotywować do... odżywiania?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.