Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 163 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Jak przygotować się do meczu ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: przygotować meczu
Autor "Jak przygotować się do meczu ?"   

Knapiks
 Wysłana - 4 luty 2010 16:36        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chodzi mi oto jak nastawic sie psychicznie/fizycznie do meczu. Poniewaz mam jutro o godz.15 bardzo wazny mecz!

przyznaj SOG'a

f4n
 Wysłana - 4 luty 2010 16:44       [zgłoszenie]

To dzisiaj nie graj do rana na kompie i idz wczesniej spac. Przed meczem zjedz dwa banany, po obiedzie oczywiscie. Pamietaj, zebys sie zalatwil przed wyjsciem na stadion. Na tyle z tym 'nastawieniem fizycznym'.

Psychiczne? Nie ma takiego czegos. Wytwor twojej wyobrazni. JEdnak wplyw na gre maja twoje klopoty, czyli depresja. Jezeli jestes w owej to dupa i nie pograsz. Podkreslam, zjedz kolacje i poloz sie spac o 22, zebys byl wypoczety.

"Im bardziej czegoś chcesz,
to to zdobędziej!"

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak przygotować się do meczu ?

<< Trening w czasie kontuzji .... / polscy piłkarze za granica >>

Podobne: TRENING PIŁKARSKI - wszystko co Ci potrzebne by się rozwijać | Jak powinien odżywiać się piłkarz (SO) | Pora na amatora czyli jak wyrzucac hajs w bloto :-) | W jakich miastach Górnik Zabrze na swoich fanów? | Z jaką prędkością kopiecie piłkę ? | Ronaldinho jak się spasł %-)

Warto przeczytać: champion 2 | trenbolon 250 | undisputed ii | leki przeciwdepresyjne | t3 a samopoczucie | trenbolon stezenia | kostce do gry | miesien ledzwiowy | kolobrzegu | przyrosty testosteron | myspace | cwiczenie w bluzie | x pand + creatine mega caps | x pand + creatine | staw w barku | machine man | dawkowanie testosteronu prolongatum | nba na zywo | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL