Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2190 razy
słowa kluczowe: polepszyć 
Autor

Jak polepszyć grę?

edziu18

Wysłana - 10 lutego 2010 14:03    Edytuj Cytuj
no to w czym masz problem idziesz na trening i juz.
Poczytaj te tematy co Ci podeslalem

Przemko a patrzyłeś kiedyś na brzuch w trakcie kopania albo biegania??

kocur10

Wysłana - 10 lutego 2010 21:01    Edytuj Cytuj
Przemko92 to granie samemu w domu i tricki niech ćwiczy bo nie zawsze jest z kim pograć i uwierz ze to pomaga. Sam dużo czasu przy piłce spędzałem sam w domu bo nie było z kim grać i ogólnie tak nauczyłem się gry bawiąc się piłką i pobując naśladować najlepszych. Ale i tak nauczy się najwięcej w jakimś klubie.

" Za słaby by walczyć, za silny by się poddać"

Przemko92

Wysłana - 10 lutego 2010 21:52    Edytuj Cytuj
Przemko a patrzyłeś kiedyś na brzuch w trakcie kopania albo biegania??

no nie patrzyłem, brzuch może ma jakieś tam znaczenie w siły kopnięcia, ale ja na to nie zwracałem uwagi a kopnięcie mam.

co do trenowania w domu, to może tylko wten sposób żeby oglądać i czytać w necie, bo naprawde jeśli już chce się trwnować triki to lepiej wyjść i samemu pograć w piłkę. mi np by granie w domu nie przyniosłoby korzyści, bo wydaje mi się że to sensu nie ma.

kocur10

Wysłana - 10 lutego 2010 22:18    Edytuj Cytuj
nie mówię o tym żeby siedział na necie i się uczył grać bo to śmieszne jest haha tylko niech chłopak wyjdzie przed dom i pokopie trochu sam i próbuje to i owo. Ma wolną chwile to bierze piłkę i idzie np szlifować żonglerkę co poprawi wyczucie piłki na ten przykład.
A co do efektów to tobie może nie i mi też JUŻ nie ale jemu to może pomóc :)

Zmieniony przez - kocur10 w dniu 2010-02-10 22:20:03

Przemko92

Wysłana - 10 lutego 2010 22:33    Edytuj Cytuj
noo można to było troche inaczej zrozumieć ale dobra nie ważne, a co do efektów to powatrzam już chyba po raz 5(?), żeby dobrze grać w piłkę to trzeba ją czuć i trenować trenować i jeszcze raz grać. I tak jak też już pisałem niech da sobie narazie spokój z trickami bo one mu teraz nie są potrzebne jak mówi że nie umie porządnie piłki kopnąć. wszystkoo zależy czy będzie miał chęci, i czy go np lepsi znajomi nie zdeprymują- zniechęcą bo widzę u siebie że słabsi gracze mają trudniej, nie wiem czy tak jest wszędzie.

Parox

Wysłana - 11 lutego 2010 14:36    Edytuj Cytuj
Na dzisiejszym w-f koledzy mnie chwalili z powodu że, kolega do mnie podawał a ja strzelałem po przyjęciu tak się powtórzyło 10 razu w 7 meczach pod rząd piłka za każdym razem wchodziła w bramkę ale niestety za słaba siła i po prostu zdążył ją wybić, strzały oddawałem zza pola karnego. ;)

Powoli, Powoli, ale wszystko wyjdzie.

Przemko92

Wysłana - 11 lutego 2010 17:06    Edytuj Cytuj
Yy.. okej,gratulacje..

Parox

Wysłana - 11 lutego 2010 17:10    Edytuj Cytuj
jak mogę bawić się piłką w domu... ;D ????

Zmieniony przez - Parox w dniu 2010-02-11 17:10:30

Powoli, Powoli, ale wszystko wyjdzie.

kocur10

Wysłana - 11 lutego 2010 20:50    Edytuj Cytuj
Normalnie żongluj podbijaj próbuj jakiś prostych sztuczek i zwodów aż zaczną wychodzić rób z piłką co chcesz ( o gre chodzi tak ze wiesz zdala od wentylu haha ) niech Ci piłka daje radość bo najważniejsze :)

Diego1906

Wysłana - 28 lutego 2010 22:17    Edytuj Cytuj
Wszystko nie tylko nogi, wiem co mówię.
Klatke plecy przedramie bic tric wszystko ćwicz. Myślę że tu dobre by były treningi na siłę .

No Pain No Gain

Odpowiedzi jest na 5 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak polepszyć grę?

Strony:  pierwsza  1  2  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.